Zo tackel je elke uitdaging tijdens verbouwingen

Zo tackel je elke uitdaging tijdens verbouwingen


Verbouwingen en stress. Spijtig genoeg gaan ze voor vele mensen hand in hand. Maar niét als je het slim, efficiënt en vooral met Victor als professionele partner aanpakt. Dan schrikken deze uitdagingen je helemáál niet af …

1. Binnen je budget blijven

Een verbouwing is vanzelfsprekend een investering. In je woning, je gezin, je toekomst en je comfort. Maar de kosten houd je makkelijk in de hand als je je grondig voorbereidt. Plan je een renovatie met Victor? Dan krijg je gegarandeerd een uiterst gedetailleerde en transparante offerte. En daar houden we ons aan. 

Bovendien kan je rekenen op diverse premies en subsidies van de overheid. Zo biedt de Vlaamse regering een renteloze lening tot 60.000 euro voor wie z’n woning energiezuinig renoveert. En er is sinds 2021 de EPC-labelpremie die kan oplopen tot 5.000 euro. Profiteren van de voordelen? Onze bouwadviseurs zijn op de hoogte van de laatste regelgeving en weten voor welke premies jij in aanmerking komt.


2. Je verbouwing op tijd voltooien

Vooral mensen die hun verbouwing zelf uitvoeren, hoor je wel eens klagen over de timing. Een paar maanden worden voor hen al vlug een jaar. Niet als Victor renoveert. Ons uitgebreide netwerk van professionals en onze jarenlange ervaring helpen ons om een haalbare planning op te stellen. Je projectleider waakt dan persoonlijk over die timing en houdt contact met alle vakmannen zodat alle fases elkaar vlot opvolgen.

 

3. Problemen met de afmetingen vermijden

Het team van Victor is een geoliede machine. Meetfoutjes die tot problemen leiden bij de uitvoering? Die vermijden we door precies te werk te gaan van bij de start. Elk detail staat uitvoerig beschreven in een uiterst gedetailleerd lastenboek. Ook die nauwkeurigheid zorgt ervoor dat we ons vlotjes aan de planning weten te houden.


4. In je huis blijven wonen

Toegegeven: het is niet ideaal om in je huis te blijven wonen tijdens de verbouwingen. Je zit tenslotte dag en nacht op een stoffige werf. Een toegangsdeur voor zowel jou als de werkmannen kan de werken bovendien bemoeilijken. Maar het kán wel als je dat wil. Op jouw vraag werken we dan in fases en zorgen we er bijvoorbeeld voor dat een deel eerst wind- en luchtdicht is om toch wat aangenamer te leven tijdens de werken.


5. Je woonwensen volledig vervuld zien

Hoe je komaf maakt met twijfels over de precieze stijl, uitvoering en afwerking van de renovatiewerken?
Simpel: door niet over één nacht ijs te gaan. Daarom neemt Victor uitvoerig de tijd om je wensen met jou te bespreken.
Van de eerste inspiratie tot de praktische kant en andere aandachtspunten.
Je bouwadviseur en interieurspecialist bekijken het samen met jou zodat jij je 100 % thuis kan voelen in je woning.

 

Ontdek wat Victor voor jou kan betekenen.

Contacteer ons


© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug