Totaalrenovatie van a tot z

Totaalrenovatie van a tot z

Renovatieadviseurs Victor

Jouw wensen als vertrekpunt.

Verbouwen met een doordachte planning en heldere prijsafspraken. Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch. Elk project van Victor begint met een gesprek waarin onze renovatieadviseurs luisteren naar je wensen en advies geven op maat. Ons uiteindelijke doel is een ontwerp realiseren waarin jouw visie centraal staat en je maximaal comfort ervaart.
 

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Totaalrenovatie Victor

Totaalrenovaties
van A tot Z.

Een oud huis dat vakkundig onder handen genomen moet worden, een woning die nood heeft aan een efficiëntere indeling of een appartement dat te weinig lichtinval heeft: Victor weet van aanpakken. Wij hebben alle technische expertise onder één dak om van je huis een thuis te maken die op elk vlak goed aanvoelt. Van structuur en materialen tot stijl en interieur.

waarom kiezen voor victor?

Opvolging bij renovatie Victor

Constante opvolging op de werf.

In elke fase de geknipte vakman.
Dankzij een constante wisselwerking met onze klanten staan alle neuzen in dezelfde richting vóór de werken van start gaan. Op die manier kunnen we heel gericht een deskundig team samenstellen op maat van je project, en een vlot verloop van de werken garanderen. Je vaste projectleider coördineert het hele proces nauwkeurig en neemt jouw zorgen volledig uit handen.

Hoe we jou ontzorgen

Werkwijze renoveren Victor

Onze werkwijze.

1. Aangename kennismaking!

Na jouw telefoontje of e-mail komt een van onze renovatieadviseurs vrijblijvend bij je langs. We luisteren tijdens dit gesprek graag naar je verwachtingen en wensen.

2. Ontwerp + keuze van de materialen

Samen rond de tafel, met jouw of onze architect, tekenen we het ruwe ontwerp uit. Hierbij vormt jouw visie en voorkeuren de rode draad.

3. Raming van het budget

We maken kosteloos een realistische inschatting van de verbouwkosten op basis van jouw wensen en het budget dat je voorhanden hebt. Akkoord? Dan volgt een uitgebreide studieovereenkomst.

4. Na het akkoord: de timing

Met het finale ontwerp maken we een zeer gedetailleerde offerte op, waarin alles tot in het kleinste detail beschreven staat. Daarnaast bepalen we samen een haalbare startdatum en uitvoeringstermijn. 

5. Eén aanspreekpunt

Tijdens de werken is de projectleider je vaste contactpersoon. Bij vragen kan je hem steeds bereiken. Ook hebben wij een volledig op maat gemaakt klantenportaal ontworpen, waarbij alle documenten en offertes gecentraliseerd worden. Via dit portaal kan je tijdens de werken gemakkelijk communiceren.

6. Service & garantie na oplevering

We brengen de kleine zaken uit het verslag van de oplevering in orde. Wij blijven 10 jaar aansprakelijk. Daarnaast kan je ook na oplevering terecht op ons klantenportaal voor al jouw woongerelateerde vragen.

Bekijk ons uitgebreid stappenplan

Samenwerken? Contacteer ons

Benieuwd waar we in jouw buurt al actief waren?

Ontdek in onderstaande kaart een greep uit onze realisaties. In deze regio zijn we dus regelmatig actief.

  • Renovatie
  • Nieuwbouw
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug