Onze werkwijze

Renoveren met één totaalaannemer

Beslissen om je te woning te renoveren doe je niet zomaar. Je hebt er lang over nagedacht en het nodige budget vrijgemaakt. Je kiest dan ook niet halsoverkop wie de werken zal uitvoeren.

Bij Victor hebben we dat goed begrepen. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren. Wat heb je voor ogen? Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

We doorlopen daarom samen met jou deze stappen:

 1. 1.Hallo!

  Na je belletje of je mailtje, komt een van onze adviseurs vrijblijvend langs. En luisteren we naar jullie verbouwproject.

 2. 2. Raming van het budget

  We maken een inschatting van de verbouwkosten en laten niets aan het lot over. Akkoord? Dan volgt een studieovereenkomst.

 3. 3. Ontwerp tekenen en materiaalkeuze

  Samen rond de tafel, met jullie of onze architect, tekenen we het ontwerp. Jullie visie vormt de rode draad, wij inspireren met onze inzichten. En geven deskundig advies bij materiaalkeuze en afwerking.

 4. 4. Akkoord? Opstelling timings

  Op basis van het finale ontwerp en de materiaalkeuze maken we de offerte op en bepalen we samen de gepaste startdatum en uitvoeringstermijn.

 5. 5. Eén aanspreekpunt

  Tijdens de werken is de projectleider jullie vaste contactpersoon. Een vraag? Bel hem rechtstreeks op z'n gsm.

 6. 6. Go! Binnen een afgesproken tijd & budget

  De werken worden uitgevoerd binnen een vaste prijs en een vaste deadline. Daar houden we ons aan!

 7. 7. Pas tevreden als jij tevreden bent

  Ook na de oplevering van de werken blijven we alles opvolgen. De eindverantwoordelijkheid ligt bij Victor. Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn.

Ook jouw plannen bespreken met onze experts?

Maak een afspraak!