Wat kan Victor voor jou betekenen?


Verbouwen met Victor biedt je heel wat voordelen. Geen zoektocht naar de beste vakmannen voor je totaalrenovatie, wij hebben namelijk alle expertise onder één dak. We staan ook bekend om onze persoonlijke aanpak en efficiënte werkwijze. Nog een belangrijke troef is dat je op elk moment weet waar je aan toe bent. Zowel het budget als de timing liggen vast. Met Victor kan je ervan op aan dat je verbouwt in vertrouwen.


Totaalrenovatie Victor

Totaalrenovatie van a tot z

Bij een grondige renovatie komt heel wat kijken: stabiliseren, isoleren, technieken, afwerking ... Bij Victor pakken we het volledige plaatje aan alsof het ons eigen huis was. Het maximum uit je woning halen, dat is ons doel. We adviseren je wat de meest efficiënte manier is om bijvoorbeeld je woning te verwarmen, welk materiaal je best kiest voor je ramen en geven tips voor de inrichting.

 

Alle expertise onder één dak

Voor wie een totaalrenovatie overweegt, start meestal een zoektocht naar de juiste vakman voor elke job. Niet bij Victor. Wij hebben namelijk alle expertise inzake renovatie onder hetzelfde dak en nemen het volledige verbouwproces op ons. De hele verbouwing van je woning, de plaatsing van de nieuwste verwarmingsinstallatie tot de aanleg van je tuin en zelfs de inrichting van je interieur als je dat wil. Onze renovatieadviseurs, projectleiders en vakmannen op de werf bundelen hun kennis en creativiteit om het eindresultaat te bereiken dat volledig aansluit bij jouw wensen.

 

Persoonlijke aanpak

Luisteren naar jou en je wensen, dat is het vertrekpunt. Wij willen dat het eindresultaat helemaal naar je zin is en daarom vertel jij ons eerst hoe je wil wonen. Omdat we op maat werken, is veel mogelijk. Bij Victor heb je als bouwheer maximale inspraak. Als we het eens zijn over timing en budget, maak je kennis met de projectleider van jouw verbouwing. Tijdens de volledige duur van de werken is dat je vaste contactpersoon en aanspreekpunt. Heb je een vraag? De projectleider is er voor jou.


Totaalrenovatie Victor

Efficiënte werkwijze

We stellen een team samen op maat van jouw project. Voor elke fase zetten we de juiste vakman in. Dankzij een constante wisselwerking weet iedereen wat hem of haar te doen staat en wanneer. De projectleider bewaart het overzicht en coördineert het hele proces nauwkeurig voor een vlotte gang van zaken. Zowel de mannen op de werf als jij kunnen bij hem of haar terecht. Zo kunnen we tijdig anticiperen op mogelijke problemen of de planning wijzigen indien nodig.

 

Duidelijk zicht op timing en budget

Jij hoeft je niet steeds af te vragen of de timing wel klopt en of het budget gerespecteerd wordt. Victor neemt dit volledig uit handen. Op elk moment heb je een gedetailleerd overzicht. Ook wat de termijn van de werken betreft, kom je bij Victor niet voor verrassingen te staan. Doordat we de nodige expertise in huis hebben en over een groot netwerk van professionals beschikken, kunnen we je voor de aanvang van de werken een correcte, haalbare planning voorleggen. En met een projectleider die ervoor zorgt dat jouw comfort op de eerste plaats komt, hoef je je ook tijdens de werken nergens om te bekommeren.

 

Verbouwen in vertrouwen

Verbouwen met Victor is verbouwen in het volste vertrouwen. Daarbij staat respect altijd centraal. Het is de basis van elke renovatie die we uitvoeren. Respect voor onze klanten en hun woning, maar ook tussen collega’s onderling. Enkel met een sterke, goed geoliede machine kunnen we vlot werken en de gewenste resultaten boeken. Alles begint met een goed gesprek. Om te weten waar jij precies naartoe wil en om onze aanpak daarop af te stemmen.

Heb je nog geen concreet plan, maar wil je het advies van een professional? Dan lichten we graag onze kijk op je project toe en zorgen we voor de nodige portie inspiratie en advies op maat. Ons uiteindelijke doel is een ontwerp realiseren waarin je jezelf helemaal herkent. Een transformatie van een huis in je thuis.

Waarom Victor?

  • Ideale partner voor stijlvolle totaalrenovatie
  • Victor heeft alle expertise onder 1 dak
  • Een heel persoonlijke aanpak die begint met een goed gesprek
  • Efficiënte werkwijze, een goed geoliede machine
  • Doordachte planning en heldere prijsafspraken.
  • Verbouwen in vertrouwen: zorgeloos (ver)bouwen tijdens het hele proces. Ons doel is een ontwerp realiseren waarin jouw visie centraal staat en je een maximum aan comfort ervaart.

Contacteer ons

 

Terug naar 'Victor van a tot z'

 


Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug