KAMPENHOUT - Verbouwen in vertrouwen

Terug naar alle realisaties

KAMPENHOUT - Verbouwen in vertrouwen

  • EXTRA BOUWLAAG BOVENOP GARAGE
  • OPLOSSINGSGERICHTE WERK- EN DENKWIJZE
  • PROFESSIONELE SAMENWERKING MET EXTERNE PARTIJEN

Kruisbestuiving tussen alle partijen

Voor deze verbouwing hebben we bovenop de garage een extra laag gebouwd. Een grotere uitdaging dan initieel werd gedacht. De bestaande muren bleken immers niet stevig genoeg om het nieuwe volume te dragen. “Victor zocht samen met onze architect naar oplossingen. Zeker in delicate situaties is het belang van zo’n constructieve samenwerking met alle externe partijen uiterst belangrijk.”

“ Victor zocht samen met onze architect naar oplossingen. Zeker in delicate situaties is het belang van zo’n constructieve samenwerking met alle externe partijen uiterst belangrijk.”

Minimale hinder

Victor zorgt er steeds voor om de hinder tijdens iedere fase van de verbouwing te minimaliseren. “De zijmuur van onze keuken werd de doorgang naar de nieuwbouw. Victor heeft die doorgang lucht- en winddicht afgeschermd. Zo hadden we zelfs tijdens de koude maanden geen last van de werken.”

Timing gerespecteerd

Een verbouwing loopt zelden van een leien dakje. “Toch moet ik Victor feliciteren omdat ze alles in het werk hebben gesteld om de timing te respecteren. Een toonbeeld van professionaliteit.”

ARCHITECT KOEN VAN PARYS
FOTOGRAFIE VANGOO PHOTOGRAPHY

Ook samenwerken?

Contacteer ons

 
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug