Welkom
bij Victor.

"Betrouwbaar vakmanschap met aandacht voor jouw visie."

Een hart voor renoveren

Van renovatieadviseurs tot projectleiders en vakmannen op de werf: we hebben allemaal dezelfde passie voor ons vak. Door onze technische kennis en creativiteit te bundelen, realiseren we een (totaal)renovatie die volledig aansluit op jouw wensen, zowel op esthetisch, energiebewust als op functioneel vlak. Maar we gaan nog verder. We denken bij elk renovatieproject proactief mee. Welke stijl je ook voor ogen hebt, wij zorgen voor een eindresultaat dat onmiddellijk aanvoelt als jouw thuis.

Efficiënte werkwijze

Elk project begint steevast met een persoonlijk gesprek. Zo krijgen we een duidelijk beeld van wat jij wilt. We bieden gepersonaliseerde renovatietrajecten aan, waarbij elk traject uitgewerkt is om te voldoen aan ieders behoeften en voorkeuren. Op basis daarvan stellen we een team samen helemaal op maat van jouw project. Voor elke fase van de verbouwing zetten wij de juiste vakman in. Als hoofdaannemer zorgen wij voor een vlotte coördinatie tussen alle verschillende partijen van begin tot eind. Een strikte opvolging op de werf is verzekerd.

Transparante communicatie

Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch. Heldere communicatie is daarbij een constante. Een handige tool tijdens jouw renovatieproces is ons volledig op maat gemaakt Victor-klantenportaal. Daarop worden alle documenten en offertes gecentraliseerd. Via dit portaal kan je tijdens de werken gemakkelijk de stand van zaken volgen en offertes goedkeuren. Ook na oplevering blijft dit klantenportaal volledig toegankelijk.

Garantie na oplevering

Als hoofdaannemer zijn wij verantwoordelijk tot het einde van de renovatiewerken. Bovendien ben je beschermd door onze 10-jarige aansprakelijkheid op de uitgevoerde werken, vanaf de dag van oplevering. Ook indien een gebrek niet onder deze aansprakelijkheid zou vallen, staat ons team klaar om samen tot een oplossing te komen.

Deel van de groep Camino

Victor is een onderdeel van Camino, een sterk familiebedrijf bestaande uit een groep van bouwgerelateerde bedrijven met elk hun eigen expertise en kennis. Bij Camino bundelen we onze krachten en werken we geregeld samen om zo de meest geschikte woonoplossing te vinden. Jouw renovatieproject is bij ons dus in veilige handen!

Contacteer ons

 

Bij Victor zijn we niet aan ons proefstuk toe. Of we in jouw buurt al een project hebben gerealiseerd? Vast wel! Ontdek waar we in jouw buurt al actief waren.

Bekijk kaart met realisaties

 
Teamfoto Victor


Stefanie Bergez
Stefanie Bergez
Teamleider projectleiding
Patrick Vanhecke
Patrick Vanhecke
Operations Manager
Bart Heijnens
Bart Heijnens
Bouwadviseur
Anne Cruyl
Anne Cruyl
Bouwadviseur
Fabian Timmermans
Fabian Timmermans
Bouwadviseur

La Dolce Vita, Gardameer & Family-man

Joke Helskens
Joke Helskens
Calculator
Lien Debusschere
Lien Debusschere
Projectvoorbereider
Philippe Maes
Philippe Maes
Bouwadviseur
Stefan Groot
Stefan Groot
Calculator
Leen ten Velde
Leen ten Velde
Customer Services
Yannic Defruyt
Yannic Defruyt
Projectleider
Bavo Haesen
Bavo Haesen
Projectleider
Tom Dewolf
Tom Dewolf
Projectleider
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug