Kan ik in mijn huis blijven wonen tijdens de verbouwing?

Het is niet evident, wij raden het onze klanten niet aan. Je zit dan namelijk dag en nacht in de werken. Een verbouwing is sowieso een spannende periode. Het kan ook behoorlijk wat vuil en stof met zich meebrengen. In je huis blijven wonen tijdens een verbouwing bemoeilijkt bovendien de werken. Meestal is er 1 toegangsdeur waar al het materiaal, het afval, de werkmannen en jouw gezin door moeten. Uiteraard doen we er alles aan om zo weinig mogelijk overlast voor jou en je gezin te creëren. Als je toch in je huis wenst te blijven wonen tijdens de verbouwing, dan pakken we de werken in fases aan.

In deze woning in Kampenhout hebben we een extra bouwlaag aangebracht bovenop de garage. De zijmuur van de keuken werd de doorgang naar de nieuwbouw. We hebben die doorgang lucht- en winddicht afgeschermd zodat de bewoners er zelfs in hartje winter geen last van hadden.Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug