Inspiratie downloads

Inspiratie downloads

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

Download de checklist

Download onze renovatie checklist

Heb je een renovatie gepland voor je woning? Dan is een grondige voorbereiding belangrijk, zo voorkom je immers onaangename verrassingen. Bij verbouwen geldt meer dan ooit "goed begonnen is half gewonnen".

Met deze checklist heb je alvast enkele slimme tips en tricks bij de hand om aan de slag te gaan.

Download de checklist

download het lookbook

Download het Victor lookbook

Ontdek 9 verschillende moodboards die je kunnen inspireren bij de inrichting van je nieuwe interieur. Aan de hand van een moodboard kan je immers ontdekken welke sfeer je wil inzetten in je woonruimtes. Zo krijg je in één oogopslag een duidelijk idee van de aanblik en van het gevoel en de sfeer die de ruimtes bij je opwekken. Moodboards zijn een geweldig hulpmiddel bij het samenstellen van jouw droominterieur.

download het lookbook

Download gratis magazine 2022

Download ons magazine van 2022

Herbekijk hier het Victor-magazine van 2022 met tips voor tijdloze inrichting en inspirerende projecten, waaronder een moderne doorkijkwoning en stijlvolle villa. Leer over duurzaam verbouwen in het licht van stijgende energieprijzen, ontdek vier vintage hotspots en verken creatieve mogelijkheden met textuurverf voor een unieke woninglook.

Download gratis magazine 2022


© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug