Hoelang duurt een renovatie?

Kort gezegd: altijd te lang! Je wil uiteraard zo snel mogelijk van je vernieuwde huis genieten. Onze tegenvraag is: wat houdt je verbouwing in? De timing hangt uiteraard af van de aard en de omvang van de verbouwing. Hoe complex is die? Op basis daarvan kunnen we je een specifieke timing geven.

Reken voor een gemiddelde verbouwing tussen de 3 en 9 maanden voor de concrete verbouwingswerken. Als je kijkt naar het totaaltraject dat begint bij het ontwerp, over de vergunning tot en met de oplevering, dan kom je tussen 1 à 2 jaar uit.

In dit relatief nieuwe vakantiehuis aan zee heeft de volledige verbouwing 6 maanden geduurd. Zodra de werken van start gingen, volgde alles elkaar vlot op. De gerenoveerde woning was precies op tijd klaar om de zomervakantie aan zee door te brengen.


Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug