Alle projectinfo op één plek verzameld: het Victor-klantenportaal

Transparant. Overzichtelijk. Gebruiksvriendelijk. Het klantenportaal als centraal info-punt is absoluut een meerwaarde voor onze klanten. Dat Victor een dergelijke praktische tool aanbiedt, is trouwens niet meer dan logisch. Want het past perfect in onze ontzorgingsstrategie. Leen ten Velde, medewerkster op onze klantendienst en vast aanspreekpunt voor alle Victor-klanten, legt uit wat precies de pluspunten zijn van het portaal.

<CR:core_head_title />

In welke fase krijgt de klant toegang tot het klantenportaal?

“Wanneer wij bij customer service de bevestiging van de verkoopovereenkomst ontvangen, maken we meteen een persoonlijk online dossier aan in het klantenportaal. De klant krijgt dan van ons een mailtje met de link en een login. Het portaal blijft trouwens ook na afronding van het project onbeperkt toegankelijk zodat je te allen tijde alle documenten kunt herbekijken.”

Welk soort informatie is beschikbaar op het klantenportaal?

“Je kan er in een beveiligde webomgeving je project stap voor stap, 24/7 opvolgen. Denk dan aan facturen en andere belangrijke (administratieve) documenten. Offertes kan je er zelfs in enkele kliks online goedkeuren. Daarnaast vind je er een kalender met belangrijke data voor het renovatieproject, je afspraken en to do’s en alle info over de premies en subsidies waar je mogelijks recht op hebt. We zetten ook in op de voortdurende verbetering van het klantenportaal: we voegen regelmatig nieuwe rubrieken toe en verbeteren de functionaliteiten. Zo zorgen we mee voor een optimale klantenervaring van onze dienst-na-verkoop.”

Klanten kunnen dus bijvoorbeeld al checken voor welke premies ze in aanmerking kunnen komen?

“Ze kunnen inderdaad op voorhand via een link een simulatie laten uitvoeren. Belangrijke nuance is dat wij bij het opsturen van de voorlaatste factuur vragen om de simulatie nog eens uit te voeren omdat hun inkomenscategorie op dat moment bepalend is. Het resultaat kan dus verschillen van een eerder simulatieresultaat. Dat resultaat kan de klant ons toesturen, dan zorgen wij na de oplevering van hun nieuwbouw of renovatie voor alle nodige attesten. De premie- en subsidieaanvragen moeten onze klanten wel zelf indienen, wij leveren alle bewijsstukken aan.”

Wat zijn nog andere pluspunten van het klantenportaal?

“Het is echt een meerwaarde voor de klant. We geven volledige transparantie: gedetailleerde info over het verloop van het project, de reeds gefactureerde en de verwachte facturen, de mogelijkheid om offertes van onze afdeling interieuradvies rechtstreeks goed te keuren … Het is voor onze klanten een manier om het overzicht te behouden op hun nieuwbouw- of renovatieproject en om verbinding te creëren tussen de verschillende contactpersonen. Natuurlijk kan je ook nog mailen of telefoneren. Alle contactgegevens van alle betrokken personen plus die van de klantendienst, staan trouwens overzichtelijk opgelijst in het portaal.”

Betekent het portaal ook een meerwaarde voor Victor?

“Het helpt ons om vanuit 1 centraal platform extra helder te communiceren omtrent alle administratie die bij die bij een nieuwbouw- of renovatieproject komt kijken. En het gaat over heel veel documenten: overeenkomst, meetstaat, omgevingsvergunning, EPB-verslag, opleveringsdocumenten, keuringsverslag … enz. Klanttevredenheid is een topprioriteit voor ons en daar draagt dit portaal enorm toe bij. Die ‘dankjewel’ van de klant nadien, daar doen we het voor!”

Zelf nood aan interieurinspiratie?

Download ons nieuwe magazine

Lees verder

Welke factoren beïnvloeden de duur van een verbouwing?
Interview

Welke factoren beïnvloeden de duur van een verbouwing?

Als bouwadviseur bij Victor houdt Fabian Timmermans het overzicht over zijn projecten. Ook over de duur ervan. De ideale persoon dus om de factoren die de duurtijd van een renovatie beïnvloeden mee te bespreken.

Nu lezen
5 misverstanden over energetische renovaties
Actueel

5 misverstanden over energetische renovaties

Energetisch renoveren biedt allerlei voordelen, zoals een lager energieverbruik en hoger wooncomfort. Helaas ziet, soms onterecht, niet iedereen de meerwaarde.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group