Actueel

Onze persoonlijke aanpak

Het succes van een totaalrenovatie bij Victor?

Heldere communicatie. Als je met ons in zee gaat, weet je van meet af aan waar je aan toe bent. Van de stappen die we ondernemen en de materialen die we gebruiken tot een gedetailleerd overzicht van de kosten. We nemen graag de tijd om samen te zitten om je vragen te beantwoorden en duidelijke afspraken te maken.

<CR:core_head_title />

Ook wat de termijn van de werken betreft. Bij Victor kom je niet voor verrassingen te staan. Doordat we de nodige expertise in huis hebben en over een groot netwerk van professionals beschikken, kunnen we je voor aanvang van de werken een correcte, haalbare planning voorleggen. En met een projectleider die ervoor zorgt dat jouw comfort op de eerste plaats komt, hoef je je ook tijdens de werken nergens om te bekommeren.


Waarom victor?

  • Zorgeloos (ver)bouwen met een doordachte planning en heldere prijsafspraken.
  • Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch.
  • Elk project begint met een gesprek waarin onze bouwadviseurs luisteren naar je wensen en advies geven op maat.
  • Ons uiteindelijke doel is een ontwerp realiseren waarin jouw visie centraal staat en je maximaal comfort ervaart.

Lees verder

Wij hebben alle expertise inzake renovatie onder één dak
Actueel

Wij hebben alle expertise inzake renovatie onder één dak

“Van de volledige verbouwing van je woning en de plaatsing van een up-to-date verwarmingsinstallatie tot doordachte tuinaanleg en de inrichting van je interieur. Op Victor kan je rekenen."

Nu lezen
Welke ingrepen creëren een meerwaarde bij de doorverkoop van je woning?
Actueel Interview

Welke ingrepen creëren een meerwaarde bij de doorverkoop van je woning?

Bij de totaalrenovatie van je woning denk je wellicht in eerste instantie aan de verbetering van je eigen comfort de komende jaren. Maar wat als je na x aantal jaar de woning verkoopt omdat jouw plannen of situatie gewijzigd zijn? Dan wil je er natuurlijk het maximale uithalen. Daarom loont het de moeite om nú al stil te staan bij aanpassingen die je woning een meerwaarde opleveren. We spraken met bouwadviseur Anne Cruyl over dit thema.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group