Actueel Interview

Joost Callens, de CEO die het pad naar de toekomst bewandelt

Een tijdje terug werd Joost Callens, CEO van de camino group waar ook victor deel van uitmaakt geïnterviewd door reclamebureau Plug.

De 89-daagse voettocht van Joost naar Santiago de Compostela in het beste boekjaar ooit intrigeerde hen zodanig dat ze wel eens van de man “himself” wilden horen hoe en vooral waarom hij zich aan dit avontuur waagde.

<CR:core_head_title />

Joost vertelt er dat zijn camino een synthese was van alles waar hij al die jaren mentaal mee bezig was op vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Zijn conclusie is dat leiderschap uiteindelijk neerkomt op liefde. Liefde voor de ander, voor de wereld en voor jezelf die zich vertaalt in dankbaarheid, waardering en verantwoordelijkheid.


Het volledig interview over het bijzondere verhaal van Joost, dat leidde tot zijn nieuwe boek “De zoekende leider” én tot een nieuwe holdingnaam kan je hier lezen.

 

 

Bron: Plug magazine

Lees verder

Zo kiest Victor zijn interieurleveranciers
Lifestyle Interview

Zo kiest Victor zijn interieurleveranciers

De klant van a tot z ontzorgen bij hun totaalrenovatie, dat is dé doelstelling van Victor. De geschikte materialen en technieken vinden en toepassen, is daar een onderdeel van. Stephanie Oris, interieuradviseur, legt uit hoe het in elkaar zit.

Nu lezen
De kracht van lichtkunst
Trends Interview

De kracht van lichtkunst

Zeg niet zomaar lamp tegen een ontwerp van Goedel Vermandere en Jan Arickx. Want dat dekt de lading écht niet. Het is porseleinen kunst. Het is persoonlijk. Het valt op en zet de toon. Een interview met het kunstzinnige Coup-de-foudre.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group