Actueel Trends

Ons eerste ESG-rapport

Je huis of appartement renoveren is de uitgelezen kans om de energieprestatie van je woning aan te pakken. Dak-, vloer-, muurisolatie, nieuwe ramen en deuren en een nieuw verwarmingssysteem maken hierin een groot verschil.


Bij Victor zetten we onder andere in op renovatietechnieken die je woning energiezuiniger maken, en creëren we duurzame omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Dat geldt niet enkel voor woningen die we energetisch verbeteren of bouwen. We waken er bijvoorbeeld ook over dat onze medewerkers zich goed voelen en kunnen blijven groeien in hun rol. We moedigen iedereen steevast aan om te blijven leren en innoveren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat permanent op onze radar.

<CR:core_head_title />

Onze aanpak op vlak van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen publiceerden wij in ons eerste ESG-rapport.
ESG staat voor Environmental, Social & Governance. In het rapport ontdek je alle inspanningen die wij als entiteit binnen de Camino group doen om de impact op het milieu te verminderen en sociale duurzaamheid te bevorderen. Ben je benieuwd naar het verslag van 2022? Je kan het hieronder inkijken en downloaden.

Veel leesplezier! 

Lees hier het ESG- rapport 

Lees verder

Stijgende vastgoedprijzen maken renoveren extra aantrekkelijk
Actueel

Stijgende vastgoedprijzen maken renoveren extra aantrekkelijk

Een huis kopen is niet vanzelfsprekend. Maar na deze coronacrisis is het er allesbehalve makkelijker op geworden. De strijd op de vastgoedmarkt is volledig losgebarsten.

Nu lezen
Elegant raffinement recht uit de natuur
Trends

Elegant raffinement recht uit de natuur

Tijdloos, authentiek en duurzaam. Dat is wel het minste wat je kan zeggen over natuursteen. Unieker dan dit wordt het niet. Het is het perfecte materiaal om je woning karakter te geven. We spraken met Laurence Roelens, Marketing Manager bij Brachot, gekend van Beltrami (tegels) en Brachot Surfaces (platen), over de pracht en kracht van natuursteen.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group