Actueel Trends

Ons eerste ESG-rapport

Je huis of appartement renoveren is de uitgelezen kans om de energieprestatie van je woning aan te pakken. Dak-, vloer-, muurisolatie, nieuwe ramen en deuren en een nieuw verwarmingssysteem maken hierin een groot verschil.


Bij Victor zetten we onder andere in op renovatietechnieken die je woning energiezuiniger maken, en creëren we duurzame omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Dat geldt niet enkel voor woningen die we energetisch verbeteren of bouwen. We waken er bijvoorbeeld ook over dat onze medewerkers zich goed voelen en kunnen blijven groeien in hun rol. We moedigen iedereen steevast aan om te blijven leren en innoveren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat permanent op onze radar.

<CR:core_head_title />

Onze aanpak op vlak van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen publiceerden wij in ons eerste ESG-rapport.
ESG staat voor Environmental, Social & Governance. In het rapport ontdek je alle inspanningen die wij als entiteit binnen de Camino group doen om de impact op het milieu te verminderen en sociale duurzaamheid te bevorderen. Ben je benieuwd naar het verslag van 2022? Je kan het hieronder inkijken en downloaden.

Veel leesplezier! 

Lees hier het ESG- rapport 

Lees verder

Wat verandert er in de bouwsector in 2023?
Actueel Trends

Wat verandert er in de bouwsector in 2023?

Je hebt het de voorbije maanden vast al gehoord: de bouwsector staat voor heel wat uitdagingen. En dat is dit jaar niet anders. Met Victor staan we klaar om die uitdagingen aan te pakken. We blijven prijsvastheid garanderen en we kunnen natuurlijk rekenen op de (ook financiële) steun van de Camino groep, waardoor we een solide (ver)bouwpartner blijven. In dit artikel overlopen we de belangrijkste nieuwe regels.

Nu lezen
Een interieurontwerp stopt niet bij de ramen en muren
Trends Interview

Een interieurontwerp stopt niet bij de ramen en muren

In 2012 richtten Thomas Meesschaert en Jakob Vyncke ontwerpbureau T J I P op vanuit een gedeelde passie voor duurzame interieurarchitectuur. Hun ontwerpen sluiten altijd aan op de context: de mensen, de omgeving en de bouwstijl.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group