Actueel Trends

Ons eerste ESG-rapport

Je huis of appartement renoveren is de uitgelezen kans om de energieprestatie van je woning aan te pakken. Dak-, vloer-, muurisolatie, nieuwe ramen en deuren en een nieuw verwarmingssysteem maken hierin een groot verschil.


Bij Victor zetten we onder andere in op renovatietechnieken die je woning energiezuiniger maken, en creëren we duurzame omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Dat geldt niet enkel voor woningen die we energetisch verbeteren of bouwen. We waken er bijvoorbeeld ook over dat onze medewerkers zich goed voelen en kunnen blijven groeien in hun rol. We moedigen iedereen steevast aan om te blijven leren en innoveren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat permanent op onze radar.

<CR:core_head_title />

Onze aanpak op vlak van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen publiceerden wij in ons eerste ESG-rapport.
ESG staat voor Environmental, Social & Governance. In het rapport ontdek je alle inspanningen die wij als entiteit binnen de Camino group doen om de impact op het milieu te verminderen en sociale duurzaamheid te bevorderen. Ben je benieuwd naar het verslag van 2022? Je kan het hieronder inkijken en downloaden.

Veel leesplezier! 

Lees hier het ESG- rapport 

Lees verder

Laat je inspireren door de tuintrends van 2023
Trends

Laat je inspireren door de tuintrends van 2023

De lente is weer in het land. Hét ideale moment om je tuin en terras weer op te fleuren en klaar te maken voor zonnige namiddagen en lange zomeravonden.

Nu lezen
Green travellers are the happiest travellers
Actueel

Green travellers are the happiest travellers

Heb ook jij je voorgenomen om in 2020 bewuster met het milieu om te gaan? Dan kan je dat zeker in stijl doen. Laat je inspireren door de filosofie en het unieke design van deze bijzondere ecohotels. Duurzaam is nog nooit zo ontspannen geweest.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group