Wat allemaal zelf doen bij een renovatie?


Totaalrenovatie Victor

Als je met Victor renoveert is het antwoord heel eenvoudig: bijna niets!
Wij nemen alles in handen voor een totaalrenovatie van a tot z. Jij vertelt onze bouwadviseur en architect wat je wensen zijn en wij maken er werk van. De projectleider neemt de coördinatie van het hele verbouwproces in handen. Hij of zij bewaakt de timing en het budget en is je vaste aanspreekpunt. Onze gepassioneerde vakmannen weten van aanpakken en werken alles tot in de puntjes af.
 

Het interieur kiezen

Wat het interieur betreft, mag je je natuurlijk wel uitleven bij het kiezen van de zaken die je mooi vindt. Welke douche, lavabo’s en kranen wil je in je vernieuwde woning? Welke radiators, vloeren of muurbekleding hebben je voorkeur? Van welk keukenblad droom je?

Te veel keuzes en toch een beetje keuzestress? Of helemaal geen zin of tijd hiervoor? Vertrouw op het advies en de waardevolle suggesties van onze interieuradviseurs.
 

Totaalrenovatie Victor

Dit doen wij voor jou

Wij nemen de planning, coördinatie én administratie volledig in handen. Onze vakmannen voeren de werken uit en de projectleider volgt alles nauwgezet op. Je verbouwing krijgt stap voor stap vorm, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.


Terug naar 'Victor van a tot z'

Contacteer ons

Download gratis nieuw magazine

Download ons nieuw magazine van 2023

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis nieuw magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug