Wat allemaal zelf doen bij een renovatie?


Totaalrenovatie Victor

Als je met Victor renoveert is het antwoord heel eenvoudig: bijna niets!
Wij nemen alles in handen voor een totaalrenovatie van a tot z. Jij vertelt onze bouwadviseur en architect wat je wensen zijn en wij maken er werk van. De projectleider neemt de coördinatie van het hele verbouwproces in handen. Hij of zij bewaakt de timing en het budget en is je vaste aanspreekpunt. Onze gepassioneerde vakmannen weten van aanpakken en werken alles tot in de puntjes af.
 

Het interieur kiezen

Wat het interieur betreft, mag je je natuurlijk wel uitleven bij het kiezen van de zaken die je mooi vindt. Welke douche, lavabo’s en kranen wil je in je vernieuwde woning? Welke radiators, vloeren of muurbekleding hebben je voorkeur? Van welk keukenblad droom je?

Te veel keuzes en toch een beetje keuzestress? Of helemaal geen zin of tijd hiervoor? Vertrouw op het advies en de waardevolle suggesties van onze interieuradviseurs.
 

Totaalrenovatie Victor

Dit doen wij voor jou

Wij nemen de planning, coördinatie én administratie volledig in handen. Onze vakmannen voeren de werken uit en de projectleider volgt alles nauwgezet op. Je verbouwing krijgt stap voor stap vorm, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.


Terug naar 'Victor van a tot z'

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug