Interview

Hoe verloopt het gesprek met de interieurarchitect?

Je huis wordt pas een thuis als ook de inrichting helemaal aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. Met mooie materialen, kleuren waar je je goed bij voelt, stijlvolle meubels tot en met handige opbergruimte en goed weggewerkte technieken. Hierin speelt de interieurarchitect een cruciale rol. Hoe vroeger hij of zij in het bouwproces ingeschakeld wordt, hoe beter.

<CR:core_head_title />

verbouwen interieurarchitect

Leg je interieurwensen op tafel

Om een beeld te krijgen van je verbouwing, overloopt onze interieurarchitect de plannen van je verbouwing eerst samen met de projectleider en bouwadviseur. Dan is het tijd om kennis te maken. Onze interieurarchitect nodigt je uit in onze inspiratieruimte :“Ik stel veel vragen en luister vooral naar jouw wensen. Sommige mensen tonen me foto’s die ze hebben verzameld of maken een moodboard. Dat geeft een goed beeld van de interieurstijl die je leuk vindt. Voel je zeker niet verplicht. We komen er samen snel uit in welk interieur jij graag wil wonen.”

renoveren woning

Materialen kiezen

“In onze inspiratieruimte toon ik je stalen voor vloeren, muren en kasten, zelfs stoffen voor gordijnen. Zo merk je al snel welke materialen je een goed gevoel geven. De puzzel van jouw persoonlijk interieur wordt zo gaandeweg gelegd.”

“Uiteraard hoef je niet alles op één dag te beslissen. Neem gerust de tijd om goed na te denken over deze keuzes, want verbouwen doe je natuurlijk niet elke dag. Het is de bedoeling dat je vele jaren geniet van je gerenoveerde woning.”

Zin om zorgeloos te verbouwen met Victor?

Neem gerust contact op

Lees verder

Welke factoren beïnvloeden de duur van een verbouwing?
Interview

Welke factoren beïnvloeden de duur van een verbouwing?

Als bouwadviseur bij Victor houdt Fabian Timmermans het overzicht over zijn projecten. Ook over de duur ervan. De ideale persoon dus om de factoren die de duurtijd van een renovatie beïnvloeden mee te bespreken.

Nu lezen
Vertel een verhaal  met je interieur
Lifestyle Interview

Vertel een verhaal met je interieur

Moet een designinterieur vooral strak zijn? Gaan functionaliteit en design samen? Frederik Delbart, Designer of the Year 2018, ademt design en deelt zijn passie.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group