Wat is de rol van de renovatieadviseur?


Je wil meer licht de woning binnentrekken? De achterbouw openbreken om een directe toegang naar de tuin te creëren? Goed idee, maar hoe pak je dat aan en wat komt er allemaal bij kijken? En vooral, hoeveel kost zo’n totaalrenovatie? Hallo, renovatieadviseur?
 

Vrijblijvend advies

Denk je eraan te verbouwen en beschik je al over een plan van een architect? Of heb je je ideeën snel zelf op papier gezet? Geen probleem. De renovatieadviseurs van Victor komen vrijblijvend bij je langs om je bouwplannen met jou te bespreken. En dat doen ze met een reden...

Renovatieadviseur Bart: “De omvang van een totaalrenovatie accuraat inschatten, kan onmogelijk langs de telefoon of via e-mail. Elke situatie is anders. Wat zijn de wensen van de klant? Wat moet er gebeuren? Afbraakwerken, werfinrichting, structurele ingrepen, chape leggen, pleisteren, technieken aanpassen…? Dat kunnen we alleen ter plaatse zien.”

 

 Jouw plannen verwezenlijken?


Bouwtechnische studie

Voel je een klik en zie je een samenwerking zitten? Dan maken we, tegen betaling, een gedetailleerd plan en meetstaat op. Daartoe stellen we een bouwteam à la tête du client samen. Architecten, ingenieurs, EPB-verslaggevers, ventilatiespecialisten, keukenbouwers, meubelmakers, schrijnwerkers, verlichtingsexperten… We zoeken de juiste partners die we van bij de start bij het project betrekken. Alleen zo kunnen we alles correct berekenen en, met respect voor jouw budget, een realistisch plan uitwerken. Onze renovatieadviseurs verzorgen alle contacten en stemmen rechtstreeks met jou af. Zij zijn in het voortraject jouw centrale aanspreekpunt.

Renovatieadviseur Bart: “We denken op voorhand na over élk detail van de renovatie: van de rioleringswerken tot het keukenplan. Pas als je alle aspecten van de verbouwing al meteen in rekening brengt, kom je tot een correct bouwbudget.”

Begeleiding van A tot Z

Om een goed idee te krijgen van het eindresultaat en het totale kostenplaatje, helpen onze renovatieadviseurs je ook bij de keuze van de materialen. Ze sturen je, eventueel samen met onze interieurspecialisten, richting toonzaal.

Renovatieadviseur Bart: “Het schrijnwerk, het sanitair, de keuken, de verlichting… We maken het tastbaar zodat je weet wat de mogelijkheden zijn en wat er past binnen jouw budget.”

Wanneer de studie is opgemaakt en je akkoord gaat met het voorstel, kan de uitvoering van de werken beginnen.

Renovatieadviseur Bart: “Op dat moment treedt de projectleider op het voorplan en doen wij een stapje terug. Hij zal de werken begeleiden en alle partijen op de werf aansturen. Maar wij blijven natuurlijk altijd beschikbaar voor verder advies.”

Wil je meer weten over onze allesoverkoepelende aanpak? Plan je zelf een totaalrenovatie en wil je graag vrijblijvend advies van onze renovatieadviseurs? Laten we dan afspreken.

Contacteer ons

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug