(Ver)bouwen in vertrouwen mét (financiële) garanties

(Ver)bouwen in vertrouwen mét (financiële) garanties


Bij de bouw of renovatie van een woning loop je als bouwheer of opdrachtgever het risico op (onvoorziene) problemen. Gelukkig is er dan Victor. Victor neemt het volledige (ver)bouwproces in handen, met een persoonlijke aanpak en advies op maat. En dat is lang niet alles: in onze hoedanigheid als betrouwbare partner geniet je bij Victor van unieke voorwaarden en garanties die je extra zekerheid bieden tijdens het (ver)bouwproces.


Wet Breyne beschermt bouwheer bij nieuwbouw

Voor nieuwbouw is het duidelijk: de Wet Breyne geeft de bouwer van een huis op plan of de koper van een sleutel-op-de-deurwoning uitgebreide bescherming. Zo moeten o.a. de uitvoeringstermijnen, de prijzen en de betalingsvoorwaarden contractueel zijn vastgelegd. Geen onaangename verrassingen, dus.

Jouw garanties bij renovaties

Voor renovaties bestaan die wettelijke garanties van de Wet Breyne in principe niet. Toch nemen wij in elk contract voor een totaalrenovatie enkele voorwaarden op uit deze woningbouwwetgeving, waaronder:

  • We leggen de startdatum en de uitvoeringstermijnen vast.
  • Je betaalt in schijven, telkens volgens de reeds uitgevoerde werken.
  • Als we de oplevertermijn niet halen, kan er net als bij nieuwbouw – indien gewenst – beroep gedaan worden op een boeteclausule.

Daarnaast verbinden we ons ertoe om ook volgende wettelijke bepalingen strikt na te leven:

  • De aannemer en architect blijven sowieso tot tien jaar na de oplevering aansprakelijk voor ernstige verborgen gebreken die de stabiliteit van de woning in het gedrang brengen.

Er is ook een aansprakelijkheid voor lichte verborgen gebreken voorzien in het contract.Stabiliteit en ervaring van bouwgroep Camino

Bouwgroep Camino – waar naast Victor ook onder andere Durabrik, Ecopuur en Istoir deel van uitmaken – biedt financiële stabiliteit en is gebouwd op sterke grondvesten die garant staan voor de goede afloop van elk project. We hebben een uitgebreide expertise in huis en een groot netwerk van specialisten in elk vakgebied.

Droom je van een grondige make-over van je woning, helemaal volgens je wensen?

Contacteer ons

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug