"Betrouwbaar vakmanschap met aandacht voor jouw visie."


Wie zijn we?

Een hart voor renoveren

Van renovatieadviseurs tot projectleiders en vakmannen op de werf: we hebben allemaal dezelfde passie voor ons vak. Door onze technische kennis en creativiteit te bundelen, realiseren we een totaalrenovatie die volledig aansluit op jouw wensen, zowel op esthetisch als op functioneel vlak. Maar we gaan nog verder. We denken bij elke renovatie proactief mee. Welke stijl je ook voor ogen hebt, wij zorgen voor een eindresultaat dat onmiddellijk aanvoelt als jouw thuis.

Efficiënte werkwijze

Elk project begint steevast met een persoonlijk gesprek. Zo krijgen we een duidelijk beeld van wat jij wil. Eens de plannen concreet zijn en de timing vastligt, stellen we een team samen op maat van je project. Voor elke fase van de verbouwing zetten wij de juiste vakman in. Daarbij bewaren wij van begin tot eind het overzicht. Met de supervisie van een persoonlijke projectleider is een strikte opvolging op de werf verzekerd.

Persoonlijke aanpak

Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch. Heldere communicatie is daarbij een constante. Als je met Victor samenwerkt, weet je van meet af aan waar je aan toe bent en ben je van alles op de hoogte. Van de stappen die we ondernemen en de materialen die we gebruiken tot een realistische timing en een gedetailleerd overzicht van de kosten.

 Jouw plannen verwezenlijken?Wat doen we?

Totaalrenovaties

Heb je een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden? Of Is het na al die jaren tijd geworden om je woning grondig onder handen te nemen? Victor renoveert je huis van boven tot onder in nauw overleg. Daarbij pikken we voortdurend in op je wensen en feedback.

Uitbreidingen

Wil je graag een grotere woonkamer nu er kindjes op komst zijn? Heb je meer ruimte nodig in de keuken om je culinair uit te leven? Wat de reden ook is, de adviseurs van victor komen
graag eens horen wat jouw plannen zijn.

Interieurrenovaties

Droom je van een nieuwe keuken of badkamer? Met victor kan die droom werkelijkheid worden. We geven met plezier advies over afwerkingen of materialen en jullie beslissen hoe alles uitgevoerd wordt.

Appartementen

Een appartement dat aan al je wensen beantwoordt, zowel op functioneel als esthetisch vlak? Het kan!
Bij de renovatie van een appartement moet je rekening houden met een aantal factoren zoals je verdieping, beperkte plaats en je buren. Daarom is een goede opvolging van jouw project van cruciaal belang.

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug