Je droombadkamer begint hier


Badkamerrenovatie met victor

  • Van ontwerp, over uitvoering tot volledige afwerking.
  • Volop suggesties over indeling en materialen.
  • 1 totaalaannemer en 1 aanspreekpunt.
  • Victor op z’n sterkst als badkamer deel uitmaakt van totaalproject.

 

Meer ruimte en comfort realiseren. Dat is het doel van elke totaalrenovatie. Een nieuwe, modernere badkamer is daarbij vaak een eerste prioriteit. Zo wordt het je geliefkoosde plek waar je tot rust kan komen tijdens een deugddoend bad. Of herbronnen na een verkwikkende douche. Misschien droom je van een zalige wellness? Jij bepaalt hoe je droombadkamer eruit moet zien.


Jouw wensen als uitgangspunt: checklist

Alles begint zoals steeds bij jouw wensen. We raden aan een checklist op te stellen met alle items die je verwacht in je nieuwe badkamer.

Neem je graag douches en hoef je geen bad? Dan voorzien we een ruime inloopdouche als dat mogelijk is. Met jonge kindjes in huis is een bad wel een goed idee. Wens je een toilet op de badkamer of liever apart? Wil je er de wasmachine en droogkast een plek geven? Ben je een sauna- of hammamliefhebber? Dat alles tekenen we voor je uit.


De techniek: onze zorg

We gaan ook ter plaatste na wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van de huidige constructie: waar lopen de leidingen? Moeten buizen vervangen worden? Hoe zit het met de draagstructuur? Kunnen we een muur verplaatsen om de badkamer uit te breiden? Omdat de badkamerrenovatie kadert in een totaalverbouwing kunnen we deze zaken meteen degelijk aanpakken en ze laten aansluiten op de rest van je huis.


Tips van de interieurarchitect

De juiste interieurkeuzes laten je nog jarenlang genieten van maximaal comfort. Onze interieurarchitect zet enkele nice-to-haves in de badkamer op een rij:

  • Door te werken met inbouwkranen creëer je meer ruimte aan de wastafel.
  • Een stukje werktafel is handig om bijvoorbeeld je make-up uit te stallen of de was op te plooien die net uit de droogkast komt.
  • Een ingebouwde kast met wasmand is de perfecte plek om de vuile was aan het oog te onttrekken.
  • Voorzie een kleine nis in de douchewand: zo heb je flesjes shampoo en douchegel binnen handbereik.
  • Even je teennagels lakken of sokken aantrekken? Met een bankje zit je comfortabel. Ook handig om peuters aan te kleden.
  • Deze verbouwing kan je aangrijpen om nu al het nodige comfort te voorzien voor later. Kies bijvoorbeeld voor een brede inloopdouche, praktisch en stijlvol.

Wellness in huis

Wil je meer dan de klassiekers lavabo, douche en bad? Om van je badkamer je hoogstpersoonlijke  wellness te maken, werken we samen met experts zoals Valcke. Zij staan garant voor een feilloze installatie van je (infrarood)sauna, stoomdouche, bubbelbad of luxe massagedouche. Goed voor urenlang genieten in je eentje, met 2 of gezellig met je hele gezin.

 

Zin om zorgeloos te verbouwen met Victor?

contacteer ons


Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug