Een netwerk aan specialisten, steeds in de buurt

Een netwerk aan specialisten, steeds in de buurt


Als je een totaalrenovatie plant, werk je liefst met mensen waarop je kan bouwen, toch? De schouders van het Victor-team zijn meer dan stevig genoeg om die taak op zich nemen. Hoe kan onze aanpak een meerwaarde betekenen voor jou?

1. We zijn lokaal verankerd …

Een lokale aannemer staat kort bij je, dat is evident. Wel, dat voordeel heb je bij Victor ook, en nog zoveel meer! Wij opereren niet vanuit een ivoren toren, zonder voeling met de realiteit. Integendeel, wij staan het hele project vlak naast jou, schouder aan schouder. Van je eerste ingevingen over de gedetailleerde planning en de deskundige uitvoering tot de finale puntjes op de i. Je hebt van a tot z één vast aanspreekpunt, een bouwadviseur die fungeert als jouw persoonlijke expert, als coördinator van je verbouwingen én als luisterend oor voor al je woonwensen.

renovatie leefruimte

2. … en we worden ondersteund door een groter geheel, Camino

Victor is deel van Camino, een duurzaam groeiende en ambitieuze bouwgroep bestaande uit 12 bedrijven die innovatieve woonoplossingen creëert. Daardoor kunnen we rekenen op meer dan 50 jaar expertise in het vak en een uitgebreid netwerk aan specialisten. We blijven laagdrempelig maar groeien ook in ons kunnen door ondersteuning van de groep. Dat alles leidt tot een duurzame interactie en voortdurende uitwisseling van kennis en ervaring.

a. Maatwerk is de standaard

We hebben voor elk vak een expert in huis. Met Ebenti maken we inhouse een keuken op maat. Met Ecopuur installeren we exact die energietechnieken die jouw woning nodig heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos.

b. Stabiliteit en vertrouwen

We (ver)bouwen vanuit een stevige basis. Camino heeft solide financiële grondvesten en beheert ook de administratie van al haar bedrijven. Zo kan Victor zich elke dag 100 % focussen op de core business: jouw totaalrenovatie.

c. Blik vooruit

Ter plaatse blijven trappelen is niets voor ons. Dankzij de voortdurende investeringen van Camino kunnen wij steeds gebruikmaken van de meest innovatieve oplossingen. Zo ben jij zeker van een heerlijk comfortabele en toekomstbestendige woonplek.

Victor en Camino vormen een goed geoliede machine. Maar bovenal vormen we een team van warme, toegankelijke mensen die met respect aan de slag gaan met jouw woondroom.

Wil je ons beter leren kennen? 

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug