Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

De badkamer van je dromen

Ga je renoveren? Vergeet dan zeker niet ook je badkamer in je plannen op te nemen. Als je dan toch leidingen in de keuken moet vernieuwen of andere structurele werken moet uitvoeren, is dit het ideale moment om ook je badkamer een opfrisbeurt te geven.


Deel van een totaalrenovatie

Je woning aanpassen aan jouw (nieuwe) behoeften en levensstijl. Meer ruimte en comfort realiseren. Dat is het doel van elke totaalrenovatie. Een nieuwe, modernere badkamer installeren is daarbij vaak een eerste prioriteit. Let er dan wel goed op dat je de werken correct inschat en plaatst in het totaalplaatje. Hoe ziet de ruimte eruit? Wat zijn de beperkingen (bv. schuin dak)? Waar lopen de leidingen en de afvoer van het toilet? Is alles nog in goede staat of moeten er buizen worden vervangen? Hou ook rekening met de constructie. Hoe zit het met de draagstructuur? Is de chape dik genoeg voor die inloopdouche? En zijn de muren wel geschikt voor inbouwkranen? Denk eveneens na over de indeling. Volstaat de huidige oppervlakte of kan je een (deel van een) andere kamer mee in de nieuwe badkamer integreren? Last but not least: je renoveert niet elk jaar, dus kijk gerust al wat verder en voorzie al het nodige comfort voor later.

Meer wellness in huis

Je op voorhand informeren en laten inspireren is dus een must. De experts waarmee Victor samenwerkt, zoals Valcke, hebben de kennis, ervaring en creatieve feeling om van je badkamer dé wellnessplaats in huis te maken. Een plek waar jij je gelukkig voelt en tot rust komt – en dat is voor iedereen anders. Betekent wellness voor jou ‘een momentje voor jezelf’ of rustig genieten met het gezin? Heb je graag contact met de natuur – zalig relaxen met zicht op groen wanneer je in je bad ligt? Wil je een infraroodcabine, sauna, stoomdouche, bubbelbad of uitgebreide douche (met zijdouches en regendouche)? Alles kan.

Ontdek hier een realisatie in Antwerpen waarbij de badkamer mooi werd geïntegreerd in de totaalrenovatie.

Jouw plannen verwezenlijken?

*verplichte velden

Versturen

Maak kennis
met victor

Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

*verplichte velden

Versturen

Ontvang meer informatie over victor
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info