Ik wil mijn energiekost verminderen en comfort vergroten.

Maakt dat mijn verbouwing duurder?

Een energetische renovatie bezorgt je in de eerste plaats meer comfort. Met vloerverwarming bijvoorbeeld heb je nooit meer last van koude voeten en is het altijd aangenaam warm in de kamer. Het klopt dat een energetische renovatie een iets grotere investering vraagt. Uiteraard haal je dat extra budget er op middellange termijn snel uit. Je moet minder uitgeven aan elektriciteit en verwarming. Gevolg: je energiekost daalt, terwijl je toch geniet van maximaal comfort.

Wist je dat we bij een ingrijpende energetische renovatie je bestaande woning bijna even energiezuinig kunnen maken als een nieuw huis? Mooi meegenomen: je betaalt minder registratierechten als je een bestaande woning koopt die je energetisch gaat renoveren.

Tijdens de renovatie van een voormalige dokterswoning braken we alle vloeren uit om er vloerverwarming te leggen. Naast de aangename warmte houdt het bovendien het interieur strak en geeft het alle vrijheid om je meubels te plaatsen.


Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug