Ik wil mijn energiekost verminderen en comfort vergroten.

Maakt dat mijn verbouwing duurder?

Een energetische renovatie bezorgt je in de eerste plaats meer comfort. Met vloerverwarming bijvoorbeeld heb je nooit meer last van koude voeten en is het altijd aangenaam warm in de kamer. Het klopt dat een energetische renovatie een iets grotere investering vraagt. Uiteraard haal je dat extra budget er op middellange termijn snel uit. Je moet minder uitgeven aan elektriciteit en verwarming. Gevolg: je energiekost daalt, terwijl je toch geniet van maximaal comfort.

Wist je dat we bij een ingrijpende energetische renovatie je bestaande woning bijna even energiezuinig kunnen maken als een nieuw huis? Mooi meegenomen: je betaalt minder registratierechten als je een bestaande woning koopt die je energetisch gaat renoveren.

Tijdens de renovatie van een voormalige dokterswoning braken we alle vloeren uit om er vloerverwarming te leggen. Naast de aangename warmte houdt het bovendien het interieur strak en geeft het alle vrijheid om je meubels te plaatsen.


Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis nieuw magazine

Download ons nieuw magazine van 2023

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis nieuw magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug