Hoe pak je een verbouwing aan?

Bij Victor begint je verbouwing met een eerste gesprek met onze renovatieadviseur bij je thuis. Daar geef je in grote lijnen aan wat je verwacht van je renovatie. Wij luisteren vooral naar je wensen. Vanaf het tweede gesprek brengt de renovatieadviseur een architect mee, als dat nodig is. Die inspireert je en geeft je zijn eerste ideeën en ontwerpen van wat er allemaal mogelijk is aan indeling en materialen. Daarna volgt een raming van de kosten. Eens er een overeenkomst ondertekend is, gaat de architect aan het werk om de plannen in detail uit te werken. Aan jou om na onze voorzet de materialen te kiezen die je graag in je verbouwde woonst wil integreren: vloeren, sanitair, kasten … Zodra we je finale akkoord hebben, stellen we de offerte op en bepalen we samen de start- en einddatum van de werken. Je maakt kennis met je vaste aanspreekpunt: de projectleider die vanaf dan de werken van A tot Z opvolgt.

Als totaalaannemer hebben we alle expertise onder 1 dak. Zelfs de interieurinrichting: van je keuken en woonkamer tot en met de oprit en tuin. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken en enkele maanden later woon je in het huis dat bij je past.

Dat is ook waarom Jean-Pierre en Anne-Marie kozen voor Victor. Zij zijn meer dan tevreden over de totaalrenovatie van hun vertrouwde woning. De projectleider dacht mee na en volgde alles nauwgezet op, een hele geruststelling.Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug