VORSELAAR - Landelijke villa met voorliefde voor hout

Terug naar alle realisaties

VORSELAAR - Landelijke villa met voorliefde voor hout

  • Villa in landelijke stijl met houten aanbouw
  • Grote, lichtrijke leefruimte met open keuken
  • Gebruik van verschillende houtsoorten en luxueuze afwerking

Nadat hun dochter een woning van Durabrik had gekocht in Vorselaar, kozen onze bouwheren voor een nieuwbouw in dezelfde buurt. Dit keer met de hulp van Victor.

Deze eigenaars wisten heel goed wat ze wilden: op het gelijkvloers een grote leefruimte en open keuken als kloppend hart van de woning. Een brede hal met mogelijkheid tot het plaatsen van een traplift in de toekomst. Een ruime master bedroom met opengewerkt plafond tot in de nok van het dak en een luxueuze badkamer om tot rust te komen.

Qua materialen en afwerking werd in deze woning veelal voor hout gekozen: binnendeuren in massief eik, een halfronde buitendeur in massief eik en afgewerkt met arduin en lichte houtsoorten in de hal en in de slaapkamers. Speciale, gevlamde dakpannen maken de landelijke stijl compleet.

“Er waren een aantal hobbels op de weg, maar wij kijken zeker positief terug op onze bouwervaring met Victor. We werden voldoende betrokken tijdens het hele traject en kregen snel en correct antwoord op onze vragen. Onze nieuwe thuis werd zelfs vroeger opgeleverd dan voorzien!”

Unieke aanbouw

In plaats van te kiezen voor een klassieke inpandige garage, kozen deze bouwheren bewust voor een houten aanbouw aan de rechterkant van de woning. Hier bevindt zich de overdekte carport en een trap leidt naar een extra opbergruimte boven de carport. Voor het dak van de aanbouw werd gekozen voor kunstriet, een onderhoudsvriendelijk alternatief voor natuurlijk riet, maar met dezelfde authentieke uitstraling.

Een ventilatiesysteem D waarborgt een gezond binnenklimaat en binnenkort zorgen zonnepanelen op het dak voor het energiezuinig en duurzaam opwekken van elektriciteit.

FOTOGRAFIE ARTIFIX 

Meer inspiratie nodig? 

Download ons magazine

Verbouwen in alle vertrouwen en helemaal volgens jouw wensen?

Contacteer ons

 
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug