KNOKKE - Minitotaalrenovatie

Terug naar alle realisaties

KNOKKE - Minitotaalrenovatie

  • PLAATSING NIEUWE BADKAMERS
  • UITBREIDING VOOR NIEUWE, GEZELLIGE EETHOEK
  • KLEINE WERKEN, ZOALS ISOLATIE, METSELWERK, CHAPE, ELEKTRICITEIT, ...
Renovatie interieur Knokke

Onverwachte totaalrenovatie.

Hoewel de woning in Knokke pas in 2002 werd gebouwd, voelde de inrichting voor de nieuwe bewoners niet comfortabel aan. Zo was niet alleen de leefruimte onpraktisch ingedeeld, maar moesten ook de badkamers op beide verdiepingen aangepakt worden. Dan zit je al snel aan een totaalrenovatie.

“ Victor voerde het uitgetekende plan correct uit. Alles werd afgewerkt met dezelfde soort materialen om zo tot een harmonisch geheel te komen.”

Correcte uitvoering

Om meer ruimte te creëren tussen keuken en leefruimte, werd geöpteerd voor een bijgebouw met een nieuwe eethoek. Victor voerde het uitgetekende plan correct uit. Alles werd afgewerkt met dezelfde soort materialen om zo tot een harmonisch geheel te komen.

Opvolging is key

“Weet je wat me is opgevallen? Het belang van een goede opvolging. Onze werf was relatief klein. Toch moesten er heel wat kleine werken uitgevoerd worden.” Victor zorgde voor de isolatie, het metselwerk, de chape, de elektriciteit, …

Strakke timing

“De volledige verbouwing heeft zes maanden geduurd. De opstart liet even op zich wachten, maar zodra de werken van start gingen, is de werf niet meer stilgevallen.” De timing was zodanig dat de gerenoveerde woning net klaar was om de zomervakantie aan zee te kunnen doorbrengen.

ARCHITECT ANGELINE NYS

FOTOGRAFIE VANGOO PHOTOGRAPHY

Verbouwen in alle vertrouwen en helemaal volgens jouw wensen?

Contacteer ons

 
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug