DRONGEN - Een zee van ruimte na de verbouwing

Terug naar alle realisaties

DRONGEN - Een zee van ruimte na de verbouwing

  • UITBREIDING AAN BESTAANDE WONING IN TWEE BOUWLAGEN
  • NIEUWE KEUKEN IN DE UITBREIDING
  • EXTRA SLAAPKAMERS
  • VERNIEUWDE BADKAMER

Droomhuis realiseren

In 2010 maakten Caroline en Lieven van hun droomhuis werkelijkheid. Een project dat ze samen met Victor aanpakten. “Toen ik zwanger was van ons derde kindje beseften we dat ons huis te klein aan het worden was. We twijfelden tussen uitbreiden of een nieuw huis kopen.” Na wat opzoekwerk vond het gezin wat ze wilden: een uitbreiding in kubusstijl.


Met hun ideeën stapten ze naar een architect, die hun droom vertaalde in een ontwerp. Daarna schakelden ze Victor in om het ontwerp te realiseren.

We houden van de hoge glaspartij, de rechte lijnen en de sobere vormgeving.

CAROLINE EN LIEVEN

30 m² extra ruimte

Dankzij de uitbreiding heeft nu iedereen een eigen slaapkamer. Op de gelijkvloerse verdieping is de keuken naar het nieuwe gedeelte verhuisd, zodat die een harmonieus geheel vormt met de leefruimte. De vroegere keuken werd omgebouwd tot een berging.


En ze zijn heel gelukkig met het eindresultaat: “Dit is volledig mijn stijl. Ik hou van de hoge glaspartij, de rechte lijnen en en sobere vormgeving. Dankzij Victor verliep de verbouwing ook zonder veel hinder. “Het was een beetje behelpen met een geïmproviseerde keuken in de garage. Dat had zo zijn charme, maar ik ben toch gelukkiger met de nieuwe keuken,” lacht Caroline.

Ook samenwerken?

Contacteer ons

 
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug