TEMSE - Uniek nieuwbouwproject met high-end afwerking

Terug naar alle realisaties

TEMSE - Uniek nieuwbouwproject met high-end afwerking

  • NIEUWBOUW TOTAALPROJECT OP MAAT
  • MODERNE GEZINSWONING
  • SAMENWERKING ZONDER ZORGEN

“We zijn heel tevreden over de samenwerking met Victor”, zegt een gezin uit Temse dat zes jaar geleden zijn droomhuis bouwde met Victor. “Onze woning is volledig op maat van onze wensen en verwachtingen. Het was heel fijn om te ervaren dat je nergens van hoeft wakker te liggen. De bouwadviseur bij Victor is zelfs een vriend geworden.”

Persoonlijke aanpak

Bouwen met Victor was voor het gezin met vier kinderen een weloverwogen keuze. “We contacteerden drie bouwbedrijven, we spraken met de mensen en gingen huizen bekijken. Bij Victor was er meteen een klik. De bouwadviseur van Victor, Christophe, gaf ons het vertrouwen en de veiligheid waar we naar op zoek waren. Dankzij hem zijn we met een goed gevoel aan dat avontuur begonnen. Het is een cliché, maar het is die persoonlijke aanpak die ons over de streep heeft getrokken.” 

“Onze woning is volledig op maat van onze wensen en verwachtingen. Het was heel fijn om te ervaren dat je nergens van hoeft wakker te liggen.”

Uniek verhaal

Behalve het vertrouwen en het ontzorgen, overtuigde ook de manier van werken van Victor. “We voelden ons goed bij het idee dat het een uniek verhaal was. Bij de andere bedrijven zaten we meer in een standaardomgeving. Uiteindelijk is dit ook een soort sleutel-op-de-deurwoning, maar wel volledig op maat van wat wij vroegen.”

“We hadden een moodboard gemaakt en een lijstje met alles wat we ongeveer wilden, en zowel de architect als het bouwbedrijf zijn daar zonder problemen in meegegaan. Zij hebben ook zelf ideeën aangebracht. Binnen de mogelijkheden van het stuk grond, en rekening houdend met een aantal voorschriften en beperkingen, hebben zij telkens creatieve oplossingen aangereikt.”

Afgewerkt tot in de kleinste details

“Bij elk aspect van de bouw vroeg Victor naar onze wensen en stonden ze open voor onze mening. Ze hielden daar echt rekening mee, tot het potsierlijke toe: op een bepaald moment hadden we een speciaal poortje nodig voor onze katten. Ze hebben er eens hard mee gelachen, maar ze zijn er wel meteen mee aan de slag gegaan: hoe kunnen we ervoor zorgen dat het tegelijk praktisch en esthetisch is.”

Actie en oplossingen

“Geen bouwproces zonder verrassingen, maar Victor loste alles op”, zegt de bouwheer. “Als er problemen waren, zorgden ze ervoor dat we bij de juiste mensen terechtkonden of dat die mensen naar ons kwamen. Zo was ik ontevreden over de elektricien, omdat ik het gevoel had dat dit project te complex was voor hem. Victor schoot meteen in actie en zorgde voor een oplossing. Nog een voorbeeld: voor de keuken hadden we een bepaald budget bij een leverancier. Maar het klikte niet met dat bedrijf en we kregen ook niet wat we wilden, de communicatie zat fout. Wij stelden dan voor om met het keukenbudget zelf te zoeken naar een andere leverancier. Victor was heel flexibel en we kregen het volledige keukenbudget ter beschikking, wat toch niet evident is. Dat was wel heel fijn.”

Bouwplezier met vaste contactpersoon

De bouwheer was erg betrokken bij het bouwproces. “Ik zat er heel dicht op omdat ik geen zaken  over het hoofd wou zien. Met Harry, de werfleider, hadden we een nauw contact. Hij volgde alles dagelijks op en wekelijks was er overleg op de werf. Daar werd alles netjes opgelijst: wat moet er nog gebeuren, wat wil je anders, waarover ben je nog niet tevreden. Dat zorgde zowaar voor bouwplezier.” 

Puntjes op de i

“We kozen ervoor om de tuin en de terrassen meteen aan te leggen. Ik wou ook dat alles volledig afgewerkt was, ook de verlichting. We integreerden meteen heel ons verlichtingsplan. Victor stond daar voor open, het was allemaal mogelijk. De coördinatie was best ingewikkeld: op een bepaald moment liep er 30 man rond. Maar alles verliep vlot en het is heel fijn om te zien dat je daar niet hoeft van wakker te liggen. Op deze manier zou ik het direct opnieuw doen. Ik zou nooit zelf bouwen, nooit.”

ARCHITECT FLORIS DE BRUYN

FOTOGRAFIE ARTIFIX 

Meer inspiratie nodig? 

Download ons magazine

Bouwen in alle vertrouwen en helemaal volgens jouw wensen?

Contacteer ons

 
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug