Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Minitotaalrenovatie in Knokke

 • Plaatsing nieuwe badkamers
 • Bijgebouw voor nieuwe, gezellige eethoek
 • Kleine werken, zoals isolatie, metselwerk, chape, elektriciteit, ...
 • Onverwachte totaalrenovatie.

  Hoewel de woning in Knokke pas in 2002 werd gebouwd, voelde de inrichting voor de nieuwe bewoners niet comfortabel aan. Zo was niet alleen de leefruimte onpraktisch ingedeeld, maar moesten ook de badkamers op beide verdiepingen aangepakt worden. Dan zit je al snel aan een totaalrenovatie.

  “ Victor voerde het uitgetekende plan correct uit. Alles werd afgewerkt met dezelfde soort materialen om zo tot een harmonisch geheel te komen.”

  Correcte uitvoering

  Om meer ruimte te creëren tussen keuken en leefruimte, werd geöpteerd voor een bijgebouw met een nieuwe eethoek. Victor voerde het uitgetekende plan correct uit. Alles werd afgewerkt met dezelfde soort materialen om zo tot een harmonisch geheel te komen.

  Opvolging is key

  “Weet je wat me is opgevallen? Het belang van een goede opvolging. Onze werf was relatief klein. Toch moesten er heel wat kleine werken uitgevoerd worden.” Victor zorgde voor de isolatie, het metselwerk, de chape, de elektriciteit, …

  Strakke timing

  “De volledige verbouwing heeft zes maanden geduurd. De opstart liet even op zich wachten, maar zodra de werken van start gingen, is de werf niet meer stilgevallen.” De timing was zodanig dat de gerenoveerde woning net klaar was om de zomervakantie aan zee te kunnen doorbrengen.

  Architect Angeline Nys

  Fotografie Vangoo photography

  Download
  ons magazine.

  Ontdek hier ons victor-magazine en
  laat je inspireren.

  Download hier

  Maak kennis
  met victor

  Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
  Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

  *verplichte velden

  Versturen

  Ontvang meer informatie over victor
  *verplichte velden

  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info