dineren in Antwerpen

dineren in AntwerpenThe Jane

Paradeplein 1, 2018 Antwerpen
thejaneantwerp.com

Nick Bril neemt uw smaakpapillen naar Zuid-Amerika, naar Azië, naar … De zevende hemel! Elk ingrediënt is zeer bewerkt. De diverse combinaties en technieken verrassen. De cohesie tussen delicate garnituren en krachtige hoofdproducten is subliem. Het is gedetailleerd, complex en boeiend. De sauzen zorgen voor een intense finishing touch. In de Upper Room Bar smult u van trendy à la carte gerechten en cocktails. 

code A-thejane


Pastorale

Laarstraat 22, 2840 Reet
depastorale.be

Pastorale beroert zowel de smaakpapillen als het oog. Kunst hult het stijlvolle decor in een bijzondere sfeer. De fijne techniek van Bart De Pooter laat hem toe zijn inventiviteit uit te drukken. Hij brengt spanning op het bord met diverse aroma’s, textuurvariaties en uiteenlopende garnituren. Zijn keuken is eerder complex en komt regelmatig verrassend uit de hoek. Bart De Pooter uit zijn wilde ideeën ook graag met groenten, zo heeft hij een vegetarisch menu. Het grote aanbod wijnen per glas is indrukwekkend. Hoezo, koken is geen kunst?

code A-pastorale


Nathan

Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen
restaurant-nathan.be

Nathan Van Echelpoel is een chef die goed weet wat hij doet.  Chef Van Echelpoel balanceert met veel talent tussen klassiek en eigentijds. Topproducten, beheerste generositeit en cuissons die kloppen tot in de details. Daar begint alles mee. Met originele presentaties en meer gedurfde combinaties zet hij het klassieke naar zijn hand. Gebruikt hij een Japanse smaakmaker, dan doet hij dat met finesse. Technische precisie en gevoel voor evenwicht maken van Nathan een topper!

code A-Nathan


Nuance

Kiliaanstraat 8, 2570 Duffel
resto-nuance.be

Thierry Theys is een grote naam in de Belgische gastronomie. De keuken van chef Theys is persoonlijk. Tijdens zijn zoektocht naar evenwicht ontdekt u zoet en zout, fris en zuur, zacht en krokant, heerlijk en … Fenomenaal! Het technisch hoogstaande samenspel van smaken en texturen is ongemeen boeiend. Zijn verbluffende productkeuze verenigt hij met ingevingen die gerechten een extra dimensie geven. Neem nu zijn combinatie van aardbei en chili … Delicieus! De opmerkelijke wijnontdekkingen zetten dit fijne verhaal extra in de verf. Nuance, dat is rechtuit genieten!

code A-Nuance© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug