Jouw totaalaannemer voor nieuwbouw op eigen grond

Jouw totaalaannemer voor nieuwbouw op eigen grond

Nieuwbouw eigen grond aannemer

Nieuwbouw op maat

Jouw totaalaannemer voor een nieuwbouw op eigen grond

Je nieuwe huis van A tot Z bouwen zonder zorgen en dat helemaal volgens jouw wensen? Ook dan is Victor jouw ideale partner. We realiseren jouw nieuwbouwwoning op jouw eigen (bouw)grond, helemaal zoals jij ze in gedachten hebt. Victor ontzorgt je en neemt het volledige bouwproces van je over. En dat helemaal op maat van jouw wensen en noden.

Meer weten over ons?


Duurzaam en energiezuinig bouwen

Energiebesparend wonen met meer comfort en grip krijgen op je energieverbruik, Victor begeleidt je tijdens het hele traject. Een woning die op een slimme manier met energie omspringt, is belangrijker dan ooit. Het is een essentieel onderdeel van duurzaam bouwen. En dat hoeft niet ten koste van je wooncomfort te gaan. Integendeel! Als je energiezuinig bouwt, krijg je bijvoorbeeld gezonde binnenlucht en een aangename temperatuur in ruil. Het hele jaar door. Het feit dat je je minder zorgen hoeft te maken over torenhoge energierekeningen is natuurlijk ook mooi meegenomen. Bovendien behoudt een energiezuinige woning veel beter haar waarde..

Ontdek meer over energiebesparend bouwen


Nieuwbouw op eigen grond Victor aannemer

Jouw wensen staan voorop

Samenwerken met Victor betekent bouwen in het volste vertrouwen. Een persoonlijke aanpak is essentieel. Alles begint dan ook met een goed gesprek met jouw bouwadviseur: bij Victor luisteren we naar jouw dromen en verlangens. Vervolgens gaan onze professionals aan het werk om jouw wensen te realiseren binnen je budget. Jij geeft feedback en vanuit onze ervaring geven wij je persoonlijk advies op maat en denken we proactief met je mee. Zo komen we samen tot nog betere oplossingen voor praktische, technische en structurele uitdagingen. Ons enige doel is dat je gelukkig bent met het eindresultaat en dat jouw droomwoning je op het lijf geschreven is.

Ontdek hoe jouw nieuwe thuis er kan uitzien


Nieuwbouw bouwen op eingen grond aannemer Victor

Bouwplezier dankzij onze totaalaanpak

Bij Victor is jouw nieuwbouwproject een uniek project. Wij zorgen voor een onberispelijke totaalaanpak. Jij hoeft niet te zoeken naar de beste vakmannen, alle expertise hebben wij al in huis; we hebben een groot netwerk van professionals. We werken een correcte planning uit en we organiseren uiteraard ook de opvolging van de werken. Onze projectleider is jouw vaste aanspreekpunt en je hebt bij Victor maximale inspraak. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken of het budget gerespecteerd wordt: ook dat nemen we van je over én we houden je uiteraard op de hoogte met een open communicatie, zoals je dat van ons gewend bent.

Ontdek hoe Victor werkt

download het lookbook

Download het Victor lookbook

Ontdek 9 verschillende moodboards die je kunnen inspireren bij de inrichting van je nieuwe interieur. Aan de hand van een moodboard kan je immers ontdekken welke sfeer je wil inzetten in je woonruimtes. Zo krijg je in één oogopslag een duidelijk idee van de aanblik en van het gevoel en de sfeer die de ruimtes bij je opwekken. Moodboards zijn een geweldig hulpmiddel bij het samenstellen van jouw droominterieur.

download het lookbook

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug