Hoeveel kost een verbouwing?

Dat hangt uiteraard af van de grootte en de aard van de werken. Wil je een muur verwijderen om een grote leefkeuken te creëren? Dat vraagt om degelijk berekende én uitgevoerde stabiliteitsingrepen waarbij we oude muren veilig afbreken en nieuwe steunbalken voorzien. Dit soort ingrepen drukken hun stempel op het prijskaartje.

Droom je van grote ramen met zicht op de tuin? Ook de oppervlakte aan glas is een bepalende factor. Daarom hoef je niet meteen voor een gesloten bunker te kiezen. Onze renovatieadviseurs en architecten halen het maximum aan ruimte en licht uit je huis. Door de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, kan je ettelijke vierkante meters winnen en grote kosten besparen.

Verder hangt ook veel af van het materiaalgebruik. Wil je bijvoorbeeld ingebouwde kasten in eik of mag het fineer zijn? Marmer voor je badkamer, corian of composiet? Er zit veel verschil in de kostprijs van materialen. Dat heb je voor een groot stuk zelf in de hand.

Dankzij onze gedetailleerde prijscalculatie heb je in elk geval een duidelijk zicht op het budget.

Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug