Hoeveel kost een verbouwing?

Dat hangt uiteraard af van de grootte en de aard van de werken. Wil je een muur verwijderen om een grote leefkeuken te creëren? Dat vraagt om degelijk berekende én uitgevoerde stabiliteitsingrepen waarbij we oude muren veilig afbreken en nieuwe steunbalken voorzien. Dit soort ingrepen drukken hun stempel op het prijskaartje.

Droom je van grote ramen met zicht op de tuin? Ook de oppervlakte aan glas is een bepalende factor. Daarom hoef je niet meteen voor een gesloten bunker te kiezen. Onze renovatieadviseurs en architecten halen het maximum aan ruimte en licht uit je huis. Door de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, kan je ettelijke vierkante meters winnen en grote kosten besparen.

Verder hangt ook veel af van het materiaalgebruik. Wil je bijvoorbeeld ingebouwde kasten in eik of mag het fineer zijn? Marmer voor je badkamer, corian of komposiet? Er zit veel verschil in de kostprijs van materialen. Dat heb je voor een groot stuk zelf in de hand.

Dankzij onze gedetailleerde prijscalculatie heb je in elk geval een duidelijk zicht op het budget.

Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis nieuw magazine

Download ons nieuw magazine van 2023

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis nieuw magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug