SNELLEGEM - Nieuw leven in oude hoeve

Terug naar alle realisaties

SNELLEGEM - Nieuw leven in oude hoeve

  • TOTAALRENOVATIE VAN OUDE HOEVE
  • MEDEWERKERS VAN VICTOR VIELEN POSITIEF OP
  • WERKEN ZIJN VOLGENS AFSPRAAK EN PLAN VERLOPEN

Direct voor Victor gekozen

Yves en Rosalie kochten een oude hoeve om die grondig te renoveren. Dat was immers hoognodig. Het gebouw dateert van 1820 en werd door de jaren heen geregeld opgefrist, met de meest recente update in de jaren ’70. Tijd voor een make-over en dus schakelden ze Victor in: “Om de volledige woning te strippen en opnieuw aan te kleden. We hebben zelfs geen contact gehad met andere firma’s,” zegt Yves. “Victor straalde vertrouwen uit en we zijn dan ook direct met hen in zee gegaan.

Goed contact met de medewerkers

De medewerkers van Victor lieten zich positief opvallen. “Met de mensen van het metselwerk, het dak… hebben we een prima ervaring gehad. Ze werkten correct en waren altijd vriendelijk. En met onze werfleider hebben we nu nog steeds goede contacten.”

Victor straalde vertrouwen uit en we zijn dan ook direct met hen in zee gegaan.

ROSALIE EN YVES

Vlot verbouwd

Een grote verbouwing als deze vraagt natuurlijk enige voorbereiding. “Het opstellen van de meetstaat nam enige tijd in beslag. Maar zodra die in orde was, zijn alle werken vlot verlopen. De timing en opvolging waren perfect.”

Fan van deze stijl? 

Grasduin dan eens door ons lookbook, je vindt er naast het moodboard van deze realisatie nog 8 andere inspirerende interieurstijlen in terug.

Benieuwd naar een samenwerking met Victor?

Contacteer ons

 
© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug