Maatwerk, met veel aandacht voor jouw smaak


Luisteren naar jou en je wensen, daar begint alles mee. Dirk Berlamont, directeur Victor: “Ons doel is een eindresultaat dat jouw woondroom vervult. Vertel ons daarom eerst haarfijn hoe jij wil wonen. Omdat we op maat werken, is geen vraag ons te veel. Bij Victor heb jij maximale inspraak en daar gaan wij mee aan de slag. Vanuit onze expertise gaan we je - eventueel samen met een architect - verder inspireren zodat alles stilaan vorm krijgt en bij elkaar past."

Materialen zien en voelen

Uiteraard kies jij zelf de materialen waar je het liefst in woont, een mooie houten vloer, ingebouwde maatkasten, het keukenblad, de douche, het bad … er is heel wat te kiezen. Onze mensen maken het je gemakkelijk door enkele geslaagde suggesties voor te stellen. We geven je ook adressen van toonzalen waar je het kwaliteitsmateriaal kan zien en voelen.

Realisatie in Gent

Schilderijen als leidraad
Dirk: “Zo was er een koppel dat ons vroeg hun Gentse appartement te renoveren. Op hun verlanglijstje stonden licht en ruimte. Daarnaast wilden ze dat hun collectie schilderijen volledig tot zijn recht zou komen. Dat vormde de leidraad bij de renovatie. Samen met de interieurarchitect gingen we deze complexe uitdaging aan. De indeling, de lichtinval, kleurkeuze en uiteraard de verlichting, alles is weloverwogen en afgetoetst. Terwijl we de beschikbare ruimte optimaal benutten, geeft de minimalistische inrichting veel ademruimte en krijgen de kunstobjecten een prominente plaats. Hetzelfde opvallende groene marmer in de keuken en de badkamer fungeert als kunst op zich. Over het resultaat op maat is het koppel alvast heel enthousiast. Een warme, stijlvolle oase waar het genieten is van de kunst en de stilte.”

 

Terug naar 'Victor van a tot z'

Contacteer ons

Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug