Welke keuzes moet ik maken als ik ga renoveren?

Wil je veel licht en tegelijk meer privacy? Droom je van een hobbykamer helemaal voor jezelf? Ruimtes, materialen, technieken, afwerking en kleuren. Er zijn 101 mogelijkheden als je gaat verbouwen.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij begeleiden je doorheen dit proces. Om te beginnen luisteren wij aandachtig naar je wensen. En dat gaat heel ver. Zo was er een koppel wiens appartement we mochten renoveren. Zij wilden dat hun schilderijen goed tot hun recht zouden komen. Dus werkten we samen met de interieurarchitect een volledig plan uit in functie van de kunstwerken, tot en met de kleurkeuze van de muren, de lichtinval en verlichting. Een ingewikkelde oefening.

Het koppel is alvast laaiend enthousiast over het resultaat. Een mooi bewijs dat comfort en esthetiek hand in hand gaan. Daar staan onze realisaties voor bekend.

 

Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download gratis nieuw magazine

Download ons nieuw magazine van 2023

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis nieuw magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug