Victor renoveert met respect

van a tot z

Of je nu een volledig te renoveren woning kocht of na al die jaren je woning grondig wil vernieuwen. Victor behandelt elk renovatieproject van a tot z met respect.

Droom wordt woning

Respect loopt als een rode draad door onze onderneming. Iedereen bij Victor is ervan doordrongen. Van onze renovatieadviseurs tot architecten, van onze projectleiders tot de vakmannen op de werf. Wij zijn gepassioneerde verbouwers die er alles aan doen om van jouw droom een unieke woning te maken.

Totaalrenovatie zonder zorgen

Respect is dus de basis van elke Victor totaalrenovatie, en die begint voor ons met luisteren naar wat jij wil. Eenmaal we dat weten, zoeken we naar de oplossing waarin jij je 100 procent herkent. Dat doen we samen. Een renovatieproject heeft immers pas kans op slagen als alle partijen op één lijn zitten. Daarom willen we jou eerst inspireren met onze expertise voor we je, persoonlijk, doorheen het hele renovatieproces leiden. Onderweg hoef jij alvast aan niets te denken. De (onder)aannemers contacteren en alle werken opvolgen? Timing en budget respecteren? De (ver)bouwhinder tot het absolute minimum beperken? Maak je geen zorgen, wij regelen het voor jou. En natuurlijk houden we je ook op de hoogte, en toetsen we regelmatig met je af of alles naar wens verloopt. Dat spreekt voor zich.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact is in onze aanpak essentieel, ook met de verschillende partners die we speciaal selecteren in functie van jouw project. Keuken- en badkamerbouwers, verlichtingsspecialisten en tuinaannemers. We werken uitsluitend met professionals die onze visie en vakmanschap delen, mee zijn met de nieuwste evoluties en respectvol omgaan met mensen, materialen en het milieu. We streven tenslotte altijd naar een totaalresultaat dat jouw verwachtingen overstijgt.

Respect dus!

Alleen door het te geven, kan je het verdienen. Alleen als jij je gehoord en begrepen voelt, kunnen we de woning maken waar jij, wij en al onze medewerkers en partners trots op zijn. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Laat je hier inspireren en aarzel niet ons bij vragen te contacteren. Wij staan klaar om al je woondromen te realiseren!

Jouw plannen verwezenlijken?

Zo gaat Victor te werk

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij geven je advies op maat en een vrijblijvende offerte.

We zitten samen aan tafel, met jouw architect of die van ons. Als bouwteam overlopen we de stappen van jouw project, van concept tot afwerking.

Jij kiest,wij voeren uit. Ook bij het maken van moeilijk beslissingen staat Victor klaar met raad en daad

Met Victor ben je zeker van een vaste prijs en een vaste timing. Daar houden we ons aan.