Terug naar overzicht

"Zorgeloos verbouwen met één contactpersoon"

  • Inrichting van de bovenverdieping: trappenhal, slaapkamers, badkamer en berging
  • Vernieuwd dak, inclusief isolatie

Heldere communicatie

Voor Klaar en David uit Boortmeerbeek was het belangrijk om te werken met één contactpersoon. Door een drukke agenda hadden ze zelf geen tijd vrij om een verbouwing te plannen en op te volgen.

Een project met Victor was dus de ideale oplossing. “Totaalaannemers voor nieuwbouw vind je vrij makkelijk. Maar een dergelijke aanpak voor het renoveren van onze oude langgevelhoeve vinden, was minder evident,’ aldus Klaar en David.

Professionele samenwerking

Op Batibouw kwamen ze met Victor in contact. De samenwerking is heel professioneel verlopen. “Meteen hadden we een goed gevoel. Een adviseur kwam ter plaatse kijken en bezorgde ons achteraf snel een offerte. Na vergelijking met twee andere firma’s kwam Victor er als beste uit.”

Victor voerde van begin tot einde uit wat we zelf hadden uitgetekend. Dat kon zonder een architect, omdat er geen structurele ingrepen waren. De hele bovenverdieping van onze langgevelboerderij werd heringericht: inkomhal, trappenhal, drie slaapkamers, badkamer en een kleine berging. Ook het dak is volledig vernieuwd, inclusief isolatie onder het bestaande gebinte.

Ook nu -- tien jaar na de verbouwingen -- zijn Klaar en David nog tevreden dat ze met Victor in zee gingen. “We denken er zelfs aan om nog eens met Victor te verbouwen. Dit keer willen we de benedenverdieping onder handen nemen.”

 

Fotograaf: Artifix

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend