Terug naar overzicht

Zonder me iets aan te trekken, was ik wel betrokken

  • Donkere kleine keuken omgebouwd tot grote keuken vol licht
  • Vloerverwarming en verlichting
  • Schuifdeuren en parket

Google en totaalrenovaties

Dat waren de twee toverwoorden die Frank intikte om uit te komen bij Victor. “Precies wat we nodig hadden: 1 totaalaannemer om onze volledige verbouwing te organiseren. Voor ons geen horrorscenario van aannemers die het laten afweten bij doe-het-zelfverbouwers. Bovendien, weinig tijd en - eerlijk is eerlijk - met twee linkerhanden was het geen optie om zelf alles in te plannen of uit te voeren.”

Meer zicht. Meer licht.

Waarom verbouwd? “Tja, het leven gaat verder en er was een kindje onderweg.” De woning van Frank dateert uit 1999. “We zijn er toch stevig doorgegaan. De garage was veel te groot en de keuken veel te smal. Nu hebben we een open keuken met lange glaspartijen en zicht op de tuin. Ook elektriciteit, verlichting, parket zijn grondig aangepakt. Inderdaad, veel verschillende aannemers op zeven maanden tijd.”

Opvolging van veel verschillende aannemers

“En net daarom was onze projectleider top. Voor een ongeduldig persoon als mezelf mag het altijd sneller gaan, maar eigenlijk is alles vlot verlopen. Correct in timings en volgens de afspraken. Ik heb me niets moeten aantrekken. Maar was wel betrokken. En dan zo’n resultaat: een verbouwing om van te houden. Een heerlijk gevoel!”

 

Fotograaf: Jago Meysman

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend