Terug naar overzicht

Verbouwstress? Niet bij ons!

  • Veel glaspartijen en maximale lichtinval
  • Projectleider had meteen door wat we wilden 
  • Een zee van ruimte

Toen Elke en Jarrit in Grimbergen gingen wonen was dat met z’n tweetjes. Nu zijn er twee enthousiaste kinderen bij en zijn de noden toch iets anders. Zo kwamen ze voor de keuze: verhuizen of verbouwen. Maar verhuizen doe je niet zomaar als je je woning nog graag ziet.

Meteen een goed gevoel

Het koppel had zelf al veel gedroomd over hoe hun woning er anders en beter kon uitzien. Maar er alleen aan beginnen, dat was een brug te ver. “Onze eerste kennismaking met Victor was toen ze in de buurt een huis aan het renoveren waren. Het eerste gesprek bevestigde meteen de toon van het flyertje in de bus: vertrouwen en expertise. De klik met de projectleider was er meteen: hij had precies door wat we wilden. Sterker zelfs: hij deed enkele originele suggesties.”

“Het voelt als een kleine balzaal. Super!”

“Ervoor was onze keuken een klein gesloten vierkant. Veel te beperkt. En te donker. Daarom kozen we voor veel glaspartijen en maximale lichtinval. In de keuken maakt een schiereiland de link met de woonruimte. Zo zitten we gezellig ’s avonds bij te praten terwijl de kinderen wat verderop hun huiswerk maken.”

Verliefd op je huis

“Vrienden die op bezoek komen kunnen hun ogen niet geloven. Het is een echte metamorfose. Die zee van ruimte: echt zalig! Het voelt aan als een kleine balzaal. En het beste is: je voelt je gewoon intens gelukkig als je thuiskomt in zo’n huis. Je wordt op slag verliefd op je huis!”

 

Architect: FW&B Architectenbureau Fransman J-H - Wils L
Fotograaf: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend
Verbouwstress? Niet bij ons!
Verbouwstress? Niet bij ons!