Terug naar overzicht

Verbouwing klaargestoomd tegen kerstavond

  • Uitbreiding voor een nieuwe keuken
  • Nieuwe vloeren en parket
  • Vervangen van verwarmingsleidingen
  • Overal dubbelglas laten plaatsen

Van kookeiland naar uitbreiding

Sabine en Geert hadden aanvankelijk hun zinnen gezet op een nieuwe keuken met kookeiland. “Maar daarvoor bleek de ruimte bleek net iets te klein en dat was toch iets wat we echt heel graag wilden,” vertelt Sabine. De keuken moest dus uitgebreid worden en daarvoor werd een stuk bijgebouwd.

“Terwijl de dan toch bezig waren, hebben we de werken meteen wat uitgebreid. We kozen een nieuwe vloer, omdat we anders met twee verschillende vloeren zaten door de uitbreiding,” vult Sabine aan. “En omdat de vloer dan toch uitgebroken moest worden, lieten ook de verwarmingsleidingen vernieuwen.”

Tevreden over de aanpak

De werkzaamheden hebben uiteindelijk slechts vijf weken geduurd. Vooraf hadden Geert en Sabine duidelijk gesteld dat ze kerstavond in hun nieuwe living wilden vieren. Victor hield zich aan die afspraak. “Ja, we hebben kerstavond in onze vernieuwde woonkamer gevierd. Met hapjes die aan ons nieuw kookeiland werden bereid.”

“We waren niet enkel tevreden over het resultaat. Ook de aanpak van Victor is ons bevallen,” vertelt Sabine nog. “Onze contactpersoon was werkelijk altijd bereikbaar. Ook voor kleinigheden mochten we hem lastigvallen.” Het verbouwen voelde even aan als kamperen in eigen huis, maar Victor heeft de last voor het gezin beperkt.

 

Fotograaf: Tom Lagast

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend