Terug naar overzicht

Veranda met prachtig zicht op de tuin

  • Veranda werd deel van de leefruimte
  • Maximale lichtinval
  • Beter zicht op de tuin

De perfecte match

Verhuizen of verbouwen? Dat was de beslissing die dit gezin moest nemen na 40 jaar wonen. “De leefruimte was te donker, de badkamer te hoog, de keuken te nauw en de veranda te warm. Of te koud in de winter, want die was nog volledig opgetrokken in enkel glas.”

Na wat zoekwerk kwamen ze bij Victor terecht. Na een infoavond over verbouwen zat het gevoel meteen juist: advies waar nodig en de vrijheid om hun eigen accenten te leggen. “Onze visie gekoppeld aan de expertise en uitvoering van Victor was de perfecte match!”

Aanspreekpunt op elk moment

“Verbouwen is een avontuur. We verhuisden zelfs voor een paar maanden naar onze blokhot achteraan het huis. Maar met onze projectleider hadden we het echt getroffen. Ne crème van ne vent, zoals ze zeggen.”

De projectleider was hun aanspreekpunt op elk moment van de dag en hielp met de kleinste vraag. “Als ik terugkijk is onze renovatie eigenlijk zeer vlot verlopen.”

“En nu, telkens ik ‘s morgens naar beneden kom, heb ik het gevoel dat ik vakantie ben.” De tuin is 40 jaar oud. Bijna elk boompje plantte het gezin ooit zelf. “Het blijft me verwonderen dat we zo een mooi zicht hebben op onze tuin. De veranda is nu een plaats waar we graag zitten, omdat we er ons goed voelen.”

 

Architect: ZEN architecten
Fotograaf: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend