Terug naar overzicht

"Uitdagende volledige make-over"

  • Verplaatsen van de trap
  • Badkamer van gelijkvloers naar eerste verdieping
  • Heroriëntatie van de keuken
  • Gevel afgewerkt na eerdere verbouwing

Een luisterend oor

De renovatie die Marc en Dirk in gedachten hadden was niet de eenvoudigste. Via het internet namen ze contact op met een aantal aannemers, maar die bleken niet even enthousiast. “Begrijpe wie kan,” zucht Marc. “Maar kom, bij Victor vonden we wel gehoor. Letterlijk. Ze luisterden. En dat was nieuw voor ons.”

Een volledige make-over

De opdracht was inderdaad complex. “Ons huis dateert van de jaren vijftig, met kleine kamers en een minimum aan comfort.” Marc en Dirk wouden van de hele benedenverdieping één grote, open ruimte maken met inkomhal. De badkamer moest naar boven verhuizen en ze hadden een extra berging nodig.

“Kortom, er moest een compleet nieuwe leefruimte worden gecreëerd waarin elke vierkante meter maximaal benut zou worden.” Victor ging de uitdaging aan. “Ze kwamen met interessante voorstellen, zaken die je niet even zelf bedenkt.”

Vertrouwen in de projectleider

Marc en Dirk hadden meteen een goed gevoel bij de projectleider die hun renovatie zou begeleiden. “We hebben beiden een erg drukke job,” vertelt Dirk. “We hadden dus iemand nodig die we konden vertrouwen. En onze projectleider was zo iemand.”

De projectleider hield hen nauwgezet op de hoogte. Elke stap werd vooraf besproken en toegelicht. Marc benadrukt graag de vlotte samenwerking met Victor. “Eén iemand als aanspreekpunt, die we op elk moment konden bereiken. Dat was voor ons ideaal!”

Een woning in harmonie

“De renovatie werd afgerond in 2010. We waren erg blij met het resultaat: meer ruimte, evenwichtige kleuren, de juiste kleuraccenten. Alles klopte van begin tot einde,” vertelt Marc. Maar niet alles was afgewerkt. Daarom deden ze enkele jaren later opnieuw een beroep op Victor.  “Onze gevel moest nog in het nieuw. Die werd nu gekaleid, zodat we het gevoel hebben: onze woning is volledig in harmonie.’

Prima service na verkoop

“De eerdere samenwerking met Victor is ons al goed bevallen en ook de service na verkoop is in orde.” Na de eerste verbouwingswerken merkten Marc en Dirk iets aan het cederhout aan de zijkanten van het dak en de dakkapel. De nagels begonnen vrij snel te roesten. “Blijkbaar waren het geen roestvrije nagels. Nadat we dit doorgaven aan Victor, werd snel al het cederhout vervangen. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar ik vind het toch klasse.”

 

Architect: Staf De Mol
Fotograaf: Artifix

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend