Terug naar overzicht

Uitbreiding van leefruimte

  • Transparante prijsafspraken
  • Volledige begeleiding van plannen tot uitvoering
  • Goed bereikbaar en constructieve samenwerking

Referentie in de streek    

Waarom het ver gaan zoeken als je hier in de buurt een gevestigde waarde in de bouwsector hebt? Op de Victor-website heb ik enkele interessante realisaties bekeken. Daarop heb ik Victor gecontacteerd en hen gevraagd of ze een bijgebouw konden plaatsen om onze living uit te breiden. Ze waren direct enthousiast.

Vlot contact

Voor de nodige plannen en vergunningen, bracht Victor ons in contact met een architect. Van zodra alles was goedgekeurd, zijn de werken gestart en communiceerde ik vooral met de werfleider. Bedenkingen, afspraken, … ik kon steeds bij hem terecht. Dat gemak van één partij die de zaken van A tot Z opvolgde, was een van de voornaamste redenen om met Victor samen te werken.

Correcte prijsafspraken

Er werd een basisprijs overeengekomen. Kozen we vervolgens materialen die iets duurder waren, dan was er een meerprijs. Kozen we omgekeerd voor een goedkopere uitvoering, dan daalde de prijs. Heel duidelijke afspraken zodat er geen financiële verrassingen zijn.

Probleemoplossend denken

Verliep alles volgens het boekje? Uiteraard niet, dat is haast utopisch. Maar ik kan wel zeggen dat Victor er alles aan gedaan heeft om ongemakken op te lossen. Onze werfleider was steeds bereikbaar, ook wanneer het niet de verantwoordelijkheid was van Victor. Samen zochten we naar een oplossing. Dat vind ik klasse.

 

Architect: ZEN architecten
Fotograaf: Artifix

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend