Terug naar overzicht

"Totaalrenovatie voor meer wooncomfort"

  • Woning volledig gestript
  • Totaalrenovatie met het oog op meer wooncomfort

Een huis dat met je meegroeit

“Onze oude woning hebben we bijna volledig gestript, enkel de muren bleven overeind,” vertelt Etienne. “Waarom? We worden een dagje ouder en de kleinkinderen komen al eens logeren.” Etienne en zijn vrouw hadden dus nood aan meer ruimte en meer wooncomfort.

Ze namen van de gelegenheid gebruik om de woning aan te passen aan hun nieuwe noden. Nergens nog tredes, iets hogere hangtoiletten, een aangepast aanrecht om de rug niet te belasten, enz. Kleine ingrepen die voor een ouder wordend koppel het leven heel wat aangenamer gemaakt hebben.

Van zolder naar volwaardige verdieping

De woning werd niet alleen comfortabeler, ze werd ook veel ruimer gemaakt. De architect van Etienne tekende de plannen. “Vroeger hadden we enkel een benedenverdieping. Nu zijn het dak en de zolder volledig vernieuwd waardoor we er een volwaardige eerste verdieping bij hebben.”

Onder het dak bevinden zich nu een grote kamer, een aparte badkamer met wc en een bureauruimte. Beneden werd de living aanzienlijk vergroot. “Heerlijk, zo veel lichtinval”, vindt Etienne.

Door deze totaalrenovatie is hun woning klaar voor de toekomst. Ze oogt veel moderner, zowel vanbinnen als vanbuiten. “Je hebt het gevoel dat je in een nieuw huis bent binnengekomen!”

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend