Terug naar overzicht

Terras en leefruimte vergroot

  • Vernieuwing van leefruimte, keuken en eetplaats
  • Nieuw groot terras aangelegd op licht hellende tuin

Persoonlijke touch en creatief architectenteam

Waarom koos Marc voor Victor? “De persoonlijke aanpak. Die was voor ons cruciaal. Vanaf het eerste gesprek voelden we dat het klikte. En tijdens de afbraakwerken en de realisatie was er ruimte voor overleg. Plannen werden altijd naar wens aangepast. Bijkomend pluspunt aan Victor? We wilden onze leefruimte renoveren, maar hadden geen zin in de stress die een verbouwing met zich meebrengt. Victor verlichtte onze schouders en vulde onze behoefte als totaalaannemer perfect in.”

Victor liet verbouwing vooruitgaan

“De bouwovereenkomst werd in maart ondertekend en de plannen van de architect volgden kort daarop. Enkele maanden later waren de afbraakwerken al gestart. Begin juni was de renovatie af. En Victor kwam de afspraken voor de uitvoeringstermijnen altijd na. Zonder gedoe.”

Open ruimte met zicht op de tuin

Door de oude aanbouw van Marcs huis had hij vanuit zijn woonkamer aanvankelijk weinig zicht op de tuin. “Tot de architect van Victor met een originele insteek voor de dag kwam: een open ruimte met totaalzicht op de tuin door grote raampartijen. Die out-of-the-boxoplossing ging een heel andere richting uit dan we ooit durfden te denken. We gaven Victor daarom carte blanche met een prachtige renovatie als resultaat.”

Altijd bereikbaar

Verbouwingen brengen hoe dan ook onverwachte situaties met zich mee. Noodzakelijk kwaad, zeg maar. “Maar Victor vat de koe bij de horens”, weet Marc. “Onze contactpersoon was altijd bereikbaar. Zo kreeg je steeds snel antwoorden en oplossingen. Hij belde je tussentijds ook zelf op om een stand van zaken mee te geven. Je weet waar je aan toe bent en je voelt dat je huis in goede handen is.”

 

Architect: ZEN architecten
Fotograaf: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend
Terras en leefruimte vergroot
Terras en leefruimte vergroot