Terug naar overzicht

Renovatie in landelijke stijl

  • Lichtkoepels zorgen voor extra licht in donkere ruimtes
  • Projectleider was altijd bereikbaar
  • Blijven wonen tijdens de verbouwing

Projectleider optimaal bereikbaar

Wij werken allebei overdag maar toch konden we hem ’s avonds nog bereiken voor een update van de werken. Er wordt je ook niets voorgehouden. Je weet perfect wanneer de werkmannen komen en wanneer niet.

Advies met kennis van zaken

We kregen advies waar we moesten op letten. Zo waren we in het begin niet voor de lichtkoepels, toch wees hij voorzichtig op de twee grote muren die een donker gevoel konden geven. Een meerprijs, uiteraard. Maar nu zijn beide lichtkoepels de beste beslissing die we konden nemen. Wat lichtinval met je woning kan doen, ongelooflijk!

Weinig hinder

Dit alles hebben ze uitgevoerd terwijl we in de woning zijn blijven wonen. Ze gingen proper te werk en zonder al te veel hinder.

"Je voelde dat men zo weinig mogelijk hinder wou veroorzaken tijdens de verbouwing."

Levergarantie van materialen

De hele verbouwing is er gekomen met een architect van Victor. We houden van een landelijke stijl. De architect bezorgde ons enkele voorstellen en meteen zat dit in de juiste lijn. Het voordeel van Victor? Behalve de makkelijk bereikbare contactpersoon, ook de levergarantie van hun leveranciers voor onze materialen. Parket, ramen, ruwbouw, … we hadden voldoende keuze in materialen en alles was steeds voorradig. In alle eerlijkheid? We zijn echt tevreden!

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend