Terug naar overzicht

Onze nieuwe living is een oase van licht en rust

  • Vooral de service en kwaliteit van Victor hebben ons overtuigd
  • Het open gevoel is zalig, vooral in de winter 
  • Victor probeert hinder steeds tot een minimum te beperken

Guy en Myriam wonen sinds 1986 in Baardegem. Ze bouwden er een woning in klassieke stijl. Maar smaken durven weleens te veranderen. Tegenwoordig houden ze meer van een strakke, moderne vormgeving. Omdat opnieuw bouwen niet aan de orde was – volgens Myriam kunnen ze qua ligging en omgeving niets verbeteren – besloot het koppel om hun interieur aan te pakken. En dat klinkt als een klus voor Victor!

Complete make-over van de woonkamer

 “Na een opendeurdag van Victor hadden we meteen een goede klik! Vooral de service en kwaliteit hebben ons overtuigd. Het project uitvoeren met aparte aannemers was misschien een beetje goedkoper, maar nu moesten we niets voor de opvolging doen. Geef toe, toch een pak makkelijker!?”

Plafond, ramen en meer

“Onze living ziet er helemaal anders uit”, zegt Myriam tevreden. “Er werd een muur uitgebroken, een nieuw verlaagd plafond met inbouwspots geïnstalleerd en een prachtige op maat gemaakte kastenwand geplaatst met ruimte voor de televisie en een gashaard.” “Victor heeft ook de ramen vervangen. Dat waren nog houten ramen met vakwerk – een beetje te klassiek naar mijn goesting. Nu hebben we onderhoudsvriendelijke pvc-ramen die veel meer licht binnenlaten. Het open gevoel is zalig, vooral in de winter!”

Victor denkt mee

Het koppel had ook lof over de input van Victor. “Ze hadden voorgesteld om de glazen deur naar de gang iets hoger te maken, zodat de bovenlijn op gelijke hoogte komt met de ramen. Dat is inderdaad veel mooier.”

Verbouwingen met een minimum aan hinder

Zulke grote veranderingen zorgen natuurlijk voor wat hinder. Victor probeert deze steeds tot een minimum te beperken. “Toch belangrijk, want we bleven in onze woning wonen tijdens de bouwwerken. Gelukkig namen ze de nodige voorzorgsmaatregelen. Ze hebben bijvoorbeeld de deuren naar de keuken en gang luchtdicht afgesloten. Zo kwam er geen stof door. Dagelijks stofzuigen hoefde dus niet.”

 

Architect: Luc Van Der Stockt
Fotografie: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend
Onze nieuwe living is een oase van licht en rust
Onze nieuwe living is een oase van licht en rust