ASSENEDE - Ruime villa met strak zwart-wit interieur

Terug naar alle realisaties

ASSENEDE - Ruime villa met strak zwart-wit interieur

  • Natuurlijke lichtinval
  • Functionele overdekte terraszone
  • Ontzorging tijdens het bouwproces

De bouwheer van deze mooie nieuwbouwvilla werkt in het industriepark in Drongen en kende zo de uitstekende reputatie en de werking van Victor en de Camino groep goed. Toen het koppel een stuk bouwgrond aankocht in Assenede, was het voor hen belangrijk om de bouw van hun gezinswoning toe te vertrouwen aan een lokale en zeer toegankelijke bouwpartner. Victor regelde voor hen het bouwproces van A tot Z: van de plannen van de architect tot en met de laatste crepi-laag op de gevel. Na een klein jaar was de woning instapklaar.

Samen met de architect concretiseerden de eigenaars hun woonwensen: een ruime open bebouwing met een overdekte terraszone, luchtige kamers met veel natuurlijke lichtinval en een strak interieur met zwarte en witte contrasten.

Persoonlijke aanpak

Victor zorgde voor een vlot verloop en uitvoering van de werken. De projectleider was nauw betrokken bij dit project en organiseerde regelmatig werfvergaderingen met de eigenaars zodat alle partijen goed op de hoogte waren van de voortgang van de werken. Exact de ontzorging waar dit koppel naar op zoek was.

ARCHITECT COTTREEL ARCHITECTEN

FOTOGRAFIE ARTIFIX 

Meer inspiratie nodig? 

Download ons magazine

Bouwen in alle vertrouwen en helemaal volgens jouw wensen?

Contacteer ons

 
© 2023 Victor is een merk van de Camino Group
built by thinline.be  |   design plug