Terug naar overzicht

Kwaliteit die als individu vaak onbereikbaar is

  • Een volwaardige bijkomende verdieping gekregen
  • Kwaliteit en ervaring deed ons voor Victor kiezen 
  • Verrassende suggesties zijn een meerwaarde

“Een uiterst positieve ervaring”, “waar voor ons geld” en “een geslaagd project”. Wanneer we de reacties van Nitti Mardjan horen, zijn we duidelijk in ons opzet geslaagd. Zijn villa in Overijse, die ondertussen meer dan 40 jaar oud is, kreeg een grondige renovatie. Die viel duidelijk in de smaak!

Vaarwel donkere zolder

“We gebruikten onze zolder amper. Er waren geen ramen en de trektrap was altijd een barrière. Dat is nu anders. Victor installeerde een vaste trap, plaatste grote Veluxen en toverde de volledige zolder om in twee grote werkruimtes, inclusief ingebouwde kasten. Nu is het een volwaardige bijkomende verdieping.”

Update voor de badkamers

Samen met de zolder werden de badkamers op de eerste verdieping aangepakt. Nitti geeft meer uitleg: “Over de jaren heen kregen onze badkamers al eens een kleine update - een nieuw douchescherm of andere kastjes - maar de basis stamt nog uit de jaren 70. Ze waren dus hopeloos verouderd.” “We wilden iets helemaal anders. Met een wit blad herbeginnen. Daarom werd alles gestript, tot op de betonplaat. Victor heeft zelfs aan de muren gesleuteld om een ensuite badkamer te creëren met rechtstreekse toegang vanuit onze slaapkamer. Een massief houten vloer over de volledige bovenverdieping brengt alles samen.”

Verrassende suggesties

Nitti liet zich soms verrassen. In de positieve zin van het woord. “De suggesties van Victor zijn fantastisch uitgekomen. Zoals de manier waarop de trap doorgetrokken werd naar onze nieuwe zolder. Dat was echt een meerwaarde. Het deed ons anders nadenken over de indeling en inrichting.”

De meerwaarde van Victor

“Wat mij achteraf is duidelijk geworden”, besluit Nitti, “is de kwaliteit en ervaring die Victor aantrekt. Ze raden bijvoorbeeld enkele toeleveranciers aan. Na een paar jaar hebben ze het kaf van het koren kunnen scheiden. Daar profiteer je van. Zelf aannemers zoeken en coördineren: als individu kan je nooit hetzelfde gewicht in de schaal leggen.”

 

Fotografie: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend