Terug naar overzicht

Kleine aanpassing, groot effect

  • Praktische verbouwing van totale achtergevel
  • Medewerkers van Victor verstaan ons en stellen de juiste vragen
  • Alles vormt nu één mooi geheel

Vroeger hadden Jan en Kathleen een uitbouw/veranda met een schuifdeur naar de woonkamer. Goed gevonden, maar voor hen was dit een verloren ruimte. “Er was geen isolatie of verwarming. We gebruikten deze aanbouw eerder als berging met onder andere wasmachine en droogkast. Stel je voor: je komt de leefruimte binnen en het eerste wat je zag waren die toestellen. Dat stoorde verschrikkelijk.”

Direct een klik

Voor Jan en Kathleen het renovatiebedrijf Victor leerden kennen schreven ze een viertal aannemers aan. Maar niet iedereen was even enthousiast. “Sommige aannemers vonden deze verbouwing te klein en haakten af. Maar met Victor hadden we – je kan dat zo hebben – direct een ‘klik’. Ze verstaan je en stellen de juiste vragen. Eigenlijk hebben wij niet lang moeten twijfelen.”

Eén geheel

Victor heeft de volledige achtergevel aangepakt. Het is dus geen volume-uitbreiding, maar een praktische verbouwing. “Nu vormt alles mooi één geheel”, zegt Kathleen. “De veranda is echt een stuk van de woonkamer geworden. Er staat bijna niets in, maar dankzij de grote glaspartijen oogt deze ruimte veel opener en lichter. Een kleine aanpassing met een groot effect.”

Tegels met parketlook

Nog iets waar het koppel enthousiast over is, zijn de tegels. “De vloer moest aansluiten op de tegels in de woonkamer. Maar die vind je niet meer. We kozen dus voor iets compleet anders: keramische parket. Dat zijn tegels met een houtstructuur – veel onderhoudsvriendelijker dan een houten vloer. En het resultaat mag gezien worden!”

 

Fotograaf: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend