Terug naar overzicht

Kangoeroewoning gekoppeld aan L-vormige villa

  • Technisch huzarenstukje door grondverzakking
  • Getrapte indeling van de verdiepingen
  • Vlotte coördinatie en opvolging

Technische aanbouw

Door een constructiefout was de aanbouw 25 centimeter in de grond gezakt. Deuren konden niet meer dicht en vensters niet meer open. Zomaar afbreken en opbouwen was dus geen optie. Samen met het ingenieur- en stabiliteitsbureau heeft Victor nauwkeurige metingen uitgevoerd om de woning te stabiliseren.

Vlotte communicatie

Typisch voor de nieuwe aanbouw is de getrapte indeling van de verdiepingen. Dat geeft een speelse kijk door de kangoeroewoning en een continue lichtinval. Victor heeft zich in dit project zowel technisch als creatief een betrouwbare partner getoond. En flexibel omdat het aannemers van nabij heeft opgevolgd.

Minimale overlast

Tijdens de werken bleef het hoofdgebouw bewoond. Lawaai hou je niet buiten, maar Victor heeft wel altijd gekeken naar minimale overlast. Zo hebben ze de volledige cv-installatie vervangen in de zomerperiode en gefaseerd aangepakt. Op die manier was het in de winterperiode lekker warm.

 

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend