Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Verbouwen in vertrouwen

 • Extra bouwlaag bovenop garage
 • Oplossingsgerichte werk- en denkwijze
 • Professionele samenwerking met externe partijen
 • Kruisbestuiving tussen alle partijen

  Voor deze verbouwing hebben we bovenop de garage een extra laag gebouwd. Een grotere uitdaging dan initieel werd gedacht. De bestaande muren bleken immers niet stevig genoeg om het nieuwe volume te dragen. “Victor zocht samen met onze architect naar oplossingen. Zeker in delicate situaties is het belang van zo’n constructieve samenwerking met alle externe partijen uiterst belangrijk.”

  “ Victor zocht samen met onze architect naar oplossingen. Zeker in delicate situaties is het belang van zo’n constructieve samenwerking met alle externe partijen uiterst belangrijk.”

  Minimale hinder

  Victor zorgt er steeds voor om de hinder tijdens iedere fase van de verbouwing te minimaliseren. “De zijmuur van onze keuken werd de doorgang naar de nieuwbouw. Victor heeft die doorgang lucht- en winddicht afgeschermd. Zo hadden we zelfs tijdens de koude maanden geen last van de werken.”

  Timing gerespecteerd

  Een verbouwing loopt zelden van een leien dakje. “Toch moet ik Victor feliciteren omdat ze alles in het werk hebben gesteld om de timing te respecteren. Een toonbeeld van professionaliteit.”

  Download
  ons magazine.

  Ontdek hier ons victor-magazine en
  laat je inspireren.

  Download hier

  Maak kennis
  met victor

  Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
  Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

  *verplichte velden

  Versturen

  Ontvang meer informatie over victor
  *verplichte velden

  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info